2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
اابیانه :یه کار پرفکت و بی ایراد دیدم که واقعا عالی عمل شده بود و خودش میگفت دماغش غضروفی استخوانی بوده بقیه دماغ ها هنوز ایرادهای داشتن مثلا یکی بود ک هنوز دراز بود و یکی دیگه سر دماغش خوب جمع نشده بود و ی خانوم هم ناراضی بود و رو دماغش از نیم رخ ی غوز داشت و پایین بود البته خودش میگفت دکتر گفته عمل نکن و به اصرار خودش عمل کرده بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر فرهنگ: سر دماغا ک جمع شده بود ی حالت تو رفتگی داشت و برا بعضی ها خط عمیق افتاده بود و یه خانومی هم بود که ی ذره بینیش کج بود البته خیلی کم ولی خودش راضی نبود و میخواست با دکتر ترمیم کنه تو اون ٤،٥ تا ک من دیدم کار تمیز و قابل توجهی نبود ای کاش کاراش مث اخلاق خود دکتر ک خیلی با حوصله و دقیق مشاوره داد بود ک من در اون صورت حنما باهاش عمل میکردم
دکتر نادریان : دماغا اکثرا نیمه فانتزی و سربالا و ارتفاع زیاد و پره ها بیشرشون بالا پایین بود کارش کلا متوسط رو به پایین بود تو مشاوره خیلی اخلاقش تو ذوقم خورد مث بازاری ها بر خورد کرد کلی عیب رو دماغ من گذاشت که دکترای دیگ هیچ کدوم به من نگفتن میگفت دماغت پر کار و گوشتیه در حالیکه بقیه همه ب من گفتن غضروفی و من دماغ خودم سر بالا و صافه فقط سرش گرده و آخر هم گفت ١٢ت کمتر هم نمیشه و اگرم برات زیاده ک عمل نمکن ضروری ک نیست
هانی خانم نمیدونم چرا این سایت نقل قول نداره میگه دماغش خیلی استخونی و بزرگ بوده،طبیعی عمل کرده یعنی اون حلقه زیر بینیشو کامل نداده بالا،سوراخای دماغشم از روبرو طابلو نیست،فقط از نیمرخ یذره بلنده بینیش که شاید چون مرد هست ارتفاع سر بینیشو بلند کرده،شایدم چون قبلا خیلی تو آفساید بوده متاسفانه عزیزانی که بینیشونو عمل میکنن بعضی مواقع بدلیل سرزنش نشدن زیاد دربارش حرف نمیزنن،خاله بنده هم چهارسال پیش عمل کردن البته شهرستان که ایشونم تو زمستونا آبریزش شدید بینی پیدا میکنند در صورتیکه قبل از عمل این مشکلو نداشتن،من خودم از ترس همین کیپ شدن بینی حاضرم بیخیال عمل خودم بشم
آقا محسن سخت نگیر .اکثرا مشکل آبربزش بینی رو تو زمستونا دارن. من واقعا موندم پیش کی عمل کنم .بین ابیانه و پوریا افلاکی .میترسم ابیانه خیییییلی طببعی دربیاره جوری که کلا بینیم تغیر نکنه.من خیلی بدون تغیر هم دوست ندارم
2810