2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست
آقا محسن فرهنگ از نظر انسانی ب نظر دکتر با وجدان و با اخلاقیه و تو معاینه خیلی دقیق ولی من کاراش نپسندیدم از نطر من تمیز نبود ینی میگفتن طبیعیه ن اینکه معلوم نباشه اتفاقا عملی بودن دماغا معلوم بود سر بالا و فانتزی و .. نکرده بود ولی قسمت سر بینی ی حالت فرو رفته و تو بعضی ها خطای عمیق افتاده بود که من دوست نداشتم ولی حتما مطبش برید شاید برا آقایون این مرضوع خیلی مهم نباشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تو چند تا مطبی ک رفتم ب این نتیجه رسیدم ک عمل بینی کلا ی کار ریسکی و ٥٠ ٥٠ همه دکترا هم کار خوب دارن هم بد فقط اگ آدم سبک یه دکتر دوست داشته باشه باید دل ب دریا بزنه و عمل کن یا اگ قدرت ریسک نداره کسی عمل نکنه بهتره
مریم خانم ممنونم از توضیحاتتون،من سه ماه پیش مطب دکتر عامری هم رفتم،ایشون و منشیشون هردو خوش اخلاق،دوتا آلبوم عکس داره،یه آلبوم نظرات بیماران،با این حال من نتونستم بهشون اعتماد کنم،اولا که مشاوره خیلی کم بود،مثلا گفتم قشنگ بینیمو نگاه کنه چون خواستم انحراف بینیمو بیشتر ببینه ولی یه مقدار سرسری چندتا سوال پرسیدنو گفتن برو عکس بگیر،خودشونم عکس نمیگیرن،تاکید دارن اونجا که خودشون میگن عکس بگیری(احتمالا یه پورسانتم از پول عکسا میگیرن)،همه تو مطب خانوم بودن غیر از بنده،جالبه که سایت دکتر تو گوگل اولین سایت جراحی بینی میاد ولی هرچی میگردم تو سایتهای مختلف کسی نظری درباره ایشون نداده
خانوما اگه فوقشم بینیشون فانتزی بشه با یه آرایش ساده خودشونو خوشگل میکنند ولی آقایون فانتزی عمل کنن خیلی خیلی ضایع میشن،عین اواخواهرا میشن،میدونم دخترام از همچین مردی خوششون نمیاد،من بینیم قوزش خیلی کمه ولی یه انحراف ظاهری داره که باعث شد زاویه سه رخم بد بشه،درکل کمکار محسوب میشه،تنفسم خوبه ولی شانسی نفس میکشم چون حفره های بینیم بعضی موقع ها تنگ میشه،تا الان از بین دکترا کلانتر هرمزی-ابیانه-حسنانی-شارقی انتخاب کردم،کدومشون بهترن مخصوصا برای تنفس؟
آقا محسن به نظر من ابیانه خوبه .بخصوص این که شما طبیعی میخوای وابیانه هم همه کاراش طبیعیه اگر اینستا دارید تو اینستا کارای دکتر ابیانه رو ببینید بهتر میتونید تصمیم بگیرید منم بینیم مثل شما ولی انحراف ندارم
2810