2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
سعیده جان نه هیچ مشکلی ندارم خداروشکر.ولی دیگه خییییییلی طبیعیه.کوچیکترین تغییری نکردم.
مارینا جان:
مبارک باشه. دکتر چه قبل عمل چه بعد عمل همینطوریه.مجمسمه سازم هست و تجربه ی خیلی زیادی تو کارش داره. سارا جان: دکتر باید بینیتو ببینه.اگه ریسکش بالا باشه ممکنه عمل نکنه.ولی نشون دادنش ضرر نداره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر ابیانه کاراش طبیعی و ناراضی نداره اگرم داشته خیلی کم و فانتزی کارنیست ایراد روبرطرف میکنه !!کبودی بعد عمل تقریبا نداره !!قیمتم مناسبه
اگرمیخواهید اندازه تمدن و پیشرفت ملتی را بدانید...به زنان آن ملت بنگرید.....!
Hani یکی از دوستان جدید من دوساله با ابیانه عمل کرده،ظاهر بینیش قشنگ شده ولی آبریزش بینی پیدا کرده،البته چون خوب نمیشناسمش شاید خالی میبنده که دوساله عمل کرده،میگه آبریزش بینی نداشتم ولی اونم شاید داشته و نمیگه در کل شما چندتا از مریضاشو حضوری ببین مخصوصا درباره گرفتگی بینی ازشون بپرس از نظر ظاهر بینیش فوق العادست ولی گرفتگی بینیش منو دو دل کرد
2810