2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خب یه بینی مردونه میخواستم که خیلی ظریف نباشه مجلسی هم خیلی نوک بینی رو اگر گوشتی باشه نمیتونه ظریف در بیاره میشه گفت 70% راضیم چون میتونست بهتر باشه البته با شناختی که ازش داشتم باید حداقل 90% راضی میبودم اما به قول خودشون بینی رو وقتی میشکافی میبینی چه خبره
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
درود مامان سپهر: بله اسمشون رو شنیدم دو تا کار هم دیدم باهاش عمل کردن توی ایمیلمو نگاه میکنم اگر موجود بود عکساشون و راضی بودن براتون میفرستم ساری 2 تا دکتر دیگه هم میشناختم متاسفانه چون خیلی وقت بود نبودم اسماشون یادم نمیاد شما اگر اسما رو بگید من یادم میاد این سایت به نظرم خوب توضیح داده http://drhosnani.com/open-vs-closed-rhinoplasty.php
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
فیلم نحوه عکس گذاشتن: http://yekupload.ir/1kuw/1.mp4
ﻣﻂﻤﻴﻦ ﻫﺴﺘﻲ ﺗﺮاﻣﻴﺲ ﮔﻮﺷﺘﻲ ﺑﻮﺩﻱ و اﺳﺘﺨﻮﻧﻲ ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻮﺑﻪ ﺑﻌﺪ اﺯ ﭼﻨﺪ ﻫﻔﺘﻪ ﺗﺮاﻣﻴﺲ ﻛﺎﺷﻜﻲ ﻋﻜﺲ اﺯ ﻗﺒﻠﺖ ﻫﻢ ﻣﻲ ﮔﺬاﺷﺘﻲ ﺗﻤﺎﻡ ﺭﺥ ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻮﺑﻪ ﻳﻌﻨﻲ ﻋﺎﻟﻴﻪ
ممنون میشم آقای مانی برام عکس بفرستین دکتر هایی که تو لیستم هستن: حسامی، بابایی،حسین زاده و مهرداد مغربی که بابل هست آدرس ای میلم هم میگذارم عکس ها رو برام بفرستین s_sadeghifar@yahoo.com
ترامیس: مبارک باشه نوک بینیت ورم داره که به مرور کم میشه سمت راست بینیتم به نظرم ورمش بیشتر از سمت چپه در کل مبارک باشه طبیعی و شیک مامان سپهر: چشم حتما من اگر اون دوستانی که برام عکساشونو فرستادن بهم جواب دادن در اولبن فرصت براتون میفرستم
2810