2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015501 بازدید | 66529 پست
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻣﻴﺸﻪ اﮔﻪ اﺯ ﺩﻛﺘﺮ ﻧﺎﺩﺭﻳﺎﻥ ﻫﻢ اﻃﻼﻋﻲ ﺩاﺭﻳﺪ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﺑﺪﻳﺪ ﻛﻪ ﭘﺮﻭﻧﺪﻩ ﻣﻂﺐ ﮔﺮﺩﻳﻢ ﻛﻢ ﻛﻢ ﺟﻤﻊ ﺑﺸﻪ ﺁﺧﻪ ﻧﻤﻲ ﺫاﺭﻩ ﻣﺮﻳﺾ ﺑﺒﻴﻨﻴﻢ...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درود بر همه امیدوارم حال همه خوب باشه. بیتا خانم که برای من ایمیل زدید هر کاری کردم جواب ایمیلتون نیومد به اجبار همینجا جواب میدم. برای انتخاب دکتر باید چندتا عکس ببینید تقریبا سلیقتون دستتون بیاد و بعد بر اساس هزینه ای که میخواین انجام بدید انتخاباتون محدود میشن (اینکه من برام مهم نیست رو برای خودتون معلوم کنید تا چقدر مهم نیست؟! دکتر داریم 30 میلیون میگیره دکترم هست که 2 تومن میگیره) در صورت نیاز عکس ها رو به آیدی تلگر امم بفرستید چون واضح نبودن حس زیبایی شناسی یعنی همونی که خیلی از دکترا ندارن یعنی اگر مثل من زیاد عکس و کار عمل شده ببینید بعد از یه مدت میتونید با احتمال خیلی بالا حدس بزنید این بینی کار کدوم دکتره خلاصه اینکه هر بینی باید متناسب با پیشونی ، چونه و بعد فک و گونه عمل شه نه اینکه همش کپی پیست باشن
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
لیلا: هر کسی بدون قطعا جواب میده نگران نباش :) آخه سوالت سوال سختیه خب هر دکتری که خوب عمل کنه قطعا تیغه رو هم صاف درمیاره بعدم بینی اولیه شما خیلی مهم و تاثیر گذاره
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
لیلا خانم فکر کنم اکثر دکترا بتونن دیگه قوزو بردارن ولی دکتری که پیشش میری باید تاکید موکد کنی که نمیخوای بینیت کوتاه شه چون اگه سر بینی رو بدن بالا واقعا کوتاه تر میشه پیش دکتری برو که سرخود این کارو نکنه و با علم جدید هم که بعضی دکترا با غضروف گذاشتن بینی رو بلند تر هم میکنن ولی در کل چون تغییر زیادی نمیخوای خیلی تاکید کن به دکتر
*خداوندا سپاس فراوان بابت همه چیز*
بچه ها میگم من چون یه شهر دیگه عمل کردم نمیتوونم هر بار واسه چسب زدن برم اونجا...میشه اینجا تو شهر خودم واسم چسب بزنن میترسم سبک چسب زدنا فرق داشته باشه...مشکل ایجاد بشه چون خودم اصلااااا استعداد ندارم
خدایا حال خوب الانم رو مدیون توام....خدایا شکرت
سلام به همگی.دوستانی که تو کرج دنبال دکتر هستن من دکتر محمد اسلامیان رو پیشنهاد میکنم که کاراشو ببینین.البته بیشتر کارش نیمه فانتزی هستش.البته طبیعی هم زیاد دیدم.من بین {حسینی اقدم.گرمارودی.مفرد.علی اکبری.سلطانیان و فروهنده }این دکتر رو انتخاب کردم.اخر این ماه هم پیشش وقت عمل دارم بعد از 1 سال گشتن.قبلا هم نوبت داشتم باهاش ولی چند نفر اینجا گفته بودن مشکل تنفسی ایجاد میشه ولی 6 بار تو ماه پیش رفتم مطبش نشستم و هیچ کس مشکل تنفسی نداشت.هزینش هم 5500 هست واسه واسه بیشتر مشتریهاش.ترمیم هم 6500 تا 7 تومن
2810