2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015465 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زی زی مطمئنی مطب سجادیان رفتی؟؟ کاری به کارش و ناراضی اینا ندارم چون مطمئنم مثل همه دکترا ناراضی داره اما این جو مطب برام خیلی عجیبه خانم مجیدی و آقا فریبرز خیلی مهربونن اصلا کاری ندارن چه حرفایی میزنیم کاری ندارن به کسی که نمونه میاد ببینه یا مثل بقیه منشیا تذکر بده شلوغ نکنید یا اینکه دکتر بیاد بگه نگید جایی ناراضی هستین خود دکتر تو مشاوره میگه ناراضی دارم و یا میگه من بهترین کارام میذارم و از این چیزا یا خود من بی مشکل نیستم تا حالا نگفته آخر وقت بیا حتی گفت هر وقت دوست داشتی بیا تو اینستاش هم تو اکثر نمونه ها تگ میکنه خیلی راحت میشه مریضاش رو از فالوینگ ها و اونایی که کامنت میذارن پیدا کرد اصلا بسی تعجب کردم اینا رو خوندم دو ساعت هنگ بودم
من چرا اینقدر عصبیم از بسکی این روزا همه میگن اگه گچتو باز کردی یهو ناراحت نشی یا تو ذوقت نخوره که فردا میترسم گچ و باز کنم...میترسم با یه بینی خیلی گنده و بدفرم روبه رو بشم...خیلی میترسم بیاین دلداریم بدید
خدایا حال خوب الانم رو مدیون توام....خدایا شکرت
ﺣﺎﻻ ﺗﻜﻠﻴﻒ ﭼﻴﻪ ﻣﻦ ﻓﺮﺩا ﻭﻗﺖ ﺩاﺭﻡ اﺯ ﺳﺠﺎﺩﻳﺎﻥ ﻳﻌﻨﻲ اﺯ ﻛﺠﺎ ﺑﻔﻬﻤﻢ ﺩاﺭﻩ ﺳﻂﺢ ﺗﻮﻗﻌﻮ ﻣﻴﺎﺭﻩ ﭘﺎﻳﻴﻦ ﻳﺎ اﺑﺘﻬﺎﺝ ﺩاﺭﻩ ﺭاﺳﺖ ﻣﻲ ﮔﻪ ﻛﻪ ﺑﺎ اﻭﻥ ﺩﻛﺘﺮاﻱ ﺩﻳﮕﻪ ﻣﻘﺎﻳﺴﻪ ﻛﻨﻢ
ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻮﺑﻪ ﻣﻂﺐ ﮔﺮﺩﻱ اﻵﻥ ﻣﻦ اﮔﻪ ﻓﺮﺩا و ﻫﻔﺘﻪ ﺩﻳﮕﻪ ﻛﻪ ﻣﻲ ﺭﻡ ﭘﻴﺶ ﻣﻨﺎﻓﻲ ﺑﮕﻦ 40. 50 ﺩﺭﺻﺪ اﻭﻥ ﻭﻗﺖ ﺣﺬﻑ ﻛﺮﺩﻥ ﻣﻦ ﺭاﺣﺖ ﺗﺮ ﻣﻲ ﺷﻪ... ﺑﭽﻪ ﻫﺎ اﮔﻪ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﻣﻲ ﮔﻔﺘﻦ 40% ﻋﻤﻞ ﻣﻲ ﻛﺮﺩﻳﺪ!!!
سروه چون من دیروز که دکتر بودم دکتر یزدانفر گفت من بهت گفتم٦٠درصد که اگه انتظارت صد در صد پشیمون شى ولى الان ٨٠ درصد رو صورتت تاثیر گذاشته میخام بهت بگم که دکتر یزدانفر درصدا رو کمتر میگه که انتظار مریض زیاد نشه
سلام به همگی منم سالهاست دغدغه عمل بینی دارم . بینیم یه قوز بد داره . سر بینیم خوبه . اصلا نمیخوام فرمش رو عوض کنم فقط میخوام استخونش صاف بشه همین. شما با توجه به شرایط من چه دکتری رو پیشنهاد می دید ؟؟؟ در ضمن من دماغم خیلی کوتاهه یعنی اگه کوتاه تر بشه داغون میشه . ممکنه بعد عمل بینی سربالا بشه ؟ حتی در صورت تغییر ندادن فرمش ؟
2810