2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015476 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ااا من فکر کردم این شنبه وقت عمل داری پس هفته اینده وقت عملته ایشالا بهترین عمل داشته باشی عزیزم من بینیم استخونی گوشتی یعنی بالا استخونی بایک قوز پایین گوشتی با پره هایی نسبتا ضخیم به دکتر گفتم طبیعی با یه قوس ملایم ونوک بینی گرد و ارتفاع بینی کم بشه نوک و پره بینی تا اونجایی که جاداره جمع بشهمن میخوام اینارو باز سر عملمبهش تاکید کنم البته اگر وقت بشه
محدثه فیلم هایی که دکتر تو اینستاش گذاشته اون سه تا که جدید هستن به نظرت نیمه فانتزین یا طبیعی؟خیلی خوشم اومده ازشون. خیلی این مدلی هست اگه بخوام بگم کلی میشن
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
من بینیم استخوانی هست با انحراف داخلی و ظاهری اونایی که بهت گفتم رو تو اینستا دکتر نگاه کن به نظرت چه مدلی هستن؟من دوست دارم مثل اونا بشه بینیم
من بینیم استخوانی هست با انحراف داخلی و ظاهری و کمی قوز دکتر بهم گفت ممکنه انحرافم یکم بمونه ولی قوزش یرطرف میشه و پوستمم چون نازکه خوب میشه ولی چون انحراف ظاهری دارم ممکنه کمی از انحرافش بمونه من به دکتر گفتم طبیعی ولی الان نظرم عوض شده نیمه فانتزی میخوام
نمیدونم اونایی که عکساشون تو اینستا هست به دکتر چه مدلی گفتن؟چون خیلی زیبا شده بینیاشون منم تقریبا مثل اونامیخوام حتما اگر تونستی برو اینستا دکتر بهم بگو خیلی ذهنم درگیره مدل هست نمیدونم نیمه فانتزین یا طبیعی
سلام به همه من میخوام شنبه برم امپول کورتون بزنم برای ورم بینیم تا برام هشخص بشه اینا ورمه یا دکتر گنده عمل کرده چون پایین بینی من یکم گوشتی بود یه قوزم روبینیم داشتم به نظرتون ین کارو بکنم یک ماه عملیدم اخه هفته دیگه هیخوام برم عروسی
سروه جون به نظر من دکتر هر چیزی میگه واقعا امکانش هست به وجود بیاد سعیش رو میکنه تو عمل اون احتمال منفی نشه اما واقعا امکان به وجود اومدنش هست و بهت میگه با دید باز تصمیم بگیری چون یک سری چیزها از دست جراح خارجه نانالا و محدثه به سلامتی به نظر من اون دو تا فیلم آخری نیمه فانتزی هستن حتی اون فیلمی که نوک بینی خیلی تیزه خیلی دیگه فانتزی خود دکتر گفته نیمه فانتزی من متمایل به طبیعیه به نظر من شما بهش بگین نیمه فانتزی حتما چون بگین طبیعی فوق طبیعی میشه از نیمه فانتزی هم انتظار بینی خیلی قرطی نداشته باشین اما حداقل انقدری تغییز کنید که جایی رفتین گفتین عمل کردم با تعجب نگاه نکنن
سلام به همه دوستان گلم بعد از مدتها من دوباره اومدم عمل با دکتر شهریار یحیوی 10آذر الان 2ماه از عملم میگذاره اولین ویزیتم 50روز بعد از عمل بود که گفت دیگه نیازی نیست چسب بزنی و فقط شبا بزن. خودش خیلی از فرم بینیم خوشش اومده بود و کلی کیف کرد . چون بینی من کاملا استخوانی بود، خوب دراومده بهم یه آمپول عضلانی کورتون داد که بزنم. و گفت 4ماهه دیگه بیا ببینمت. از همه چی راضی هستم مخصوصا اینکه نوع عملش جراحی بسته بودو اصلا روی بینیم هیچ بخیه ای نخورده و خیلی طبیعی درآورده و شیک اینو همه میگن که طبیعی و شیک در اومده ولی یه مشکلی دارم اینکه هنوز احساس میکنم یه کم غوز بینیم جا مونده و وقتی لمسش میکنم مشخص میشه اما مشهود نیست که بعضیا میگن این بخاطر تراش تیغه بینیت بوده و ورمه استخونه که به مرور زمان میره
2810