2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015443 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مانی من نمیگم دقیق اینطوری نشه دکترومیکشم یه چیزتواین مایه ها بایه قوس خوشگلویه سرتقریبا نه تیزونه خیلی گردوبدون خط زیادتوپره /مشکل اصلی من زیادی ارتفاع نوک بینی هست درضمن انحرافم دارم /آره انگارنازنین جان
دوستان واسه اطلاع میگم.
پس از مصرف و قطع راکوتان حداقل تا 6 ماه عمل جراحی نداشته باشید...!
حتی به پزشکانی که میگن تا 3 ماه ایرادی نداره هم اعتماد نکنید،چون بافت های چربی زیر پوست از بین میرن و مانع جوش خوردن بخیه میشه!
نیلپر افسرده
15 اردیبهشت....دکتر سجادیان
امروز یه نمونه تو مطب نادریان بود از دیدنش سیر نمیشدم!!! واقعا عالی بود ولی اونایی که گچ داشتن چندتاشون خیلی زشت بود بینیاشون.یعنی همه اولش انقدر بینیاشون زشت میشه؟
فروز من اگه بخوام وقت عملمو بزارم فروردین بهم نمیگه تا اون موقع قیمت عوض میشه؟
از دل همه را تکانده ام الا تو ...
اره وروجک، میوفته برای اردیبهشت و خرداد سال دیگه.
راکوتان الان پایه ثابت تمام نسخه های پزشکای پوست شده که اگه با توجه به قد و وزن ندن باعث از بین رفتن کبد و داغون شدن کل بدن میشه :|
ولی از نظر علمی این قرص برای درمان پوست های آکنه داری که اسکار میذاره.
البته من جوش ناجور نمیزنه ولی پوستم خیلی چربه که واسه اون داده بود بهم!!!
15 اردیبهشت....دکتر سجادیان
فندق مشکلش چیه؟
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
nilpar92 خصوصیتو چک کن جواب دادما
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
2810