2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015455 بازدید | 66527 پست
بچه ها همه این کارا به خاطر خودتونه من که 3 سالی میشه این پروسه رو طی کردم اما دوست دارم از طریق این تاپیک به بقیه هم کمک شه

لطفا به خاطر خودتون رعایت کنید فکر کنم این واسه خود منم کسر شان که بخوام دونه دونه اسماتون رو بگم

لطفا به خاطر خودتون و اخترام به حق و حقوق دیگران رعایت کنید

با تشکر از همه تون
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
نادایا جان فکر نکنم شقایق با کس دیگه عمل کرده باشه ...الان زیاد فصل عمل نیست حدس میزنم برای همین خلوته البته با تموم شدن امتحانای دانشگاهها یکسری دوباره اومدن برای عمل ، ولی واقعا چطور باید ازش نمونه دید نمیدونم ..آیدا جان نگرانم کردی یعنی مورد زنده ای که دیدی چطوری بود ؟ یعنی نوک دماغش چه جور بود؟
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنده پاک کردم همه رو امیدوارم کمکی کنه و از این به بعد سعی میکنم خاننده خاموش باشم تا پیدا از تجربیات بچه ها استفاده کنم همین من که نظر دادم اول به جای تایپیک سوم یه تایپیک باشه فقط اطلاعات توی اون یکی تایپیک بچه ها سوال اگه دارن یا تبادل نظر رو در میون بزارن خیلی بهتر بود حالا اینجا متعلق به شما و بچه هاست پیشکسوت ها اومدین تجربه ای داشتین لطفا درمیان بگذارید ممنون میشیم خودتون هم داشتین شرایط ماهارو قبلا
😶😊
❤️
samy و سایر دوستان:

نظراتی که من میدم کاملا شخصی و سلیقه ای هستش اما نظری که در مورد بخیه میدم از طریق عکس های همین سایت و نمونه هایی هست که از نزدیک توی مطب دکترا یا بیرون دیدم

اول از همه در نظر بگیرید چه نوع بینی به صورتتون میاد

قطعا به یه صورت گرد و تپل مثلا یه دماغ قلمی و قوس دار ریزه میزه نمیاد بنابراین باید خودتون در نظر بگیرید کدوم دکتر مناسب شما عمل میکنه

چیزی که به من ثابت شدس اینه که حتی قیصری و شیروانی که جزو دکترهای گرون قیمت هستن اکثرا کاراشون توی رنج و دارای شباهت های بسیاری هستش فقط کافیه کمی دقت کنید

samy: قرار نیست اینجا کسی تو اوج خداحافظی کنه :) از این حرفا نزن ;)
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
آیدا من بیشتر ژلم متاسفانه صرف درس کردن خرابکاری دکتر قبلیم شد
ینی اونقدری که مد نظرم بود لبم حجم نگرفت
واسه فاصله بین لب و بینی هم که روی خط لبم تزریق کرد که بفهمی نفهمی یه مقدار فاصله رو کم کرده
بذار دوشنبه برم برا رتوش بعدش عکس میذارم
از برزنجی چی میخواید بدونید؟

من تعریف تزریق ژلش رو زیاد شنیدم و سه نفر رو میشناسم پیشش تزریق کردن
برزنجی من دو تا کار ازش از نزدیک دیدم نسبتا تمیز و خوب بود ولی شیک نبودن یعنی به نظرم میتونستن بهتر باشن البته ناگفته نماند ورم زیادی داشتن

سبکشم 60 % فانتزی 40 % طبیعی
وروجک تو مطب دکترام از این عکسا زیاده و این عکسا دو تا ایراد داره

1. ویرایش شدن و کمی افکت دارن ( حتی عکس دوم)

2. آرایش خیلی از ایرادات بینی رو پوشش میده
2810