2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
رامان هر دکتری یک سبک عمل میکنه دیگه یکی بیشتر ریسک میکنه یکی کمتر واسه همین میگن خوب دقت کنید دکتر سبکش رو به خاطر یک نفر عوض نمیکنه شاید بینی من کوچکتر میشد مشکل تنفسی پیدا میکردم یا از روبه رو پهن میشد به هر حال ما که از این جزییات خبر نداریم درسته آدما زیبایی رو دوست دارن و دوست دارن دماغشون هم بهترین بشه ولی باید چیزای دیگه رو هم در نظر گرفت من این چیزا رو در مورد خودم میگم بینی قبل و بعد شما رو ندیدم کاملا هم بهت حق میدم ناراحت باشی که سختی رو تحمل کردی و نتیجه ای که میخواستی رو نگرفتی اما میتونی نیمه پر لیوان رو ببینی که بینیت خراب نشده و زیادی کوچک شه چون اون موقع ترمیم خیلی سخت میشد . ایشالا این دفعه با انتخاب بهتر نتیجه خوب بگیری
چه جالب اتفاقا منم مامان یک دختره رو دیدم که 12 سال پیش با کامیابی عمل کرده بود فکر کنم همونی که شما دیدین باشه بینی خانمه نوکش زیاد مثلثی نبود؟ من یادمه خانم رو دیدم فکر کردم با دکتر عمل کرده تعجب کردم که چقدر فانتزی تره نسبت به کارای دکتر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی آقا مانی از راهنماییتون من که واقعا دارم دیوانه میشم. بس که روز به روز دارم وسواستر میشم.همش آینه به دست. چرا گندست چرا قوسش فلان چرا الان سوراخش فلان . خسته شدم .
Victory is not never to fall, It is to rise after every fall
سلام دوستان من 4شنبه رفتم مطب کامیابی باهاشون مشاوره هم کردم نمونه هایی که دیدم خوب بودن .اکثرا با یه سبک عمل شده بودن که همون نیمه فانتزیه ولی خود عمل شده ها میگفتن طبیعیه فقط یه چیزی منو ترسوند و اونم تازه عمل شده ها بودن که واقعا کبود بودن و صورتشون پرچسب بود و یکیشون که میخاستن گچشو بردارن خیلی داد زد از سبک کارش خیلی خوشم اومد و فکر میکنم واسه بینی من که استخونیه و صورتم ظریفه این مدل بینی ها بهم بیاد . برام ازمایش نوشت و به احتمال زیاد باهاش اوکی کنم وقت عملمو
درود به همه فائزه: اگر واقعا بحث هزینه ای ندارید به نظرم از ابیانه صرف نظر کنید یحیوی ها هم دو تا هستن پدر و پسر. پسرش کار خوبم داره کار خرابم داره باربی: اینا همگی بسته به سلیقه شما و مهم تر از همه بینیتون داره اکر خواستید اینجا و یا یاهو عکس بینی خودتون و بینی که دوست داریدو بفرستید زهره: زهره جان توی پست قبلی که پرسیده بودید جواب دادم:) سال ۸۹ یا ۹۰ با دکتر مجلسی ۸۰ درصد راضیم ماه پیشونی: لطفا و خواهشا با بینی ور نرید و هی توی آینه نگاش نکنید ۱ سال اکثر ورمهای اصلی میره ۶ ماه ورم های ثانویه میره
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
دوستان چند تا نکته: ۱. خب اکثرا همه خانم هستید و بهتر از من میدونید آرایش چفدر تاثیر داره، این عکسایی که توی اینترنت یا اینستا میزارن واقعا بینیشون به اون زیبایی شاید نباشه به جز آرایش از پدیده ای به نام فتوشاپ غافل نشید ۲. بعضیا بعد عمل متاسفانه مشکل روانی پیدا میکنن و هر جا میشینن بینیشون رو میبینن. تو تاکسی، ماشین، دستشویی و ... و نهایتا آینه هم نباشه با موبایل. نکنید این کارو ففط خودتون اذیت میشید چون باید ففط صبور باشید. حالا این نگاه کردنه یه بحثه، انگولک کردن و ور رفتن با بینی هم یه بحث دیگست که بعضیا انجام میدن. کلا این زبون بسته رو بزارید تو حال خودش باشه. خوب میشه:)
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
من کم و بیش صفحات تاپیک رو خوندم ولی از قبل دنیا اومدن پسرم یعنی هفت سال پیش تصمیم داشتم با دکتر مردانی عمل کنم علتشم این بود که یکی از دوستان من که از بچکی نصف صورتش سوخته و چروک شده بود و تقریبا نصف بینی نداشت با ایشون عمل کرده بود و به نظرم کارش بی نقص و فوق العاده تمیز بود باردار شدم و نشد دو سالگی پسرم رفتم وقت گرفتم که مجدد باردار شدم و خلاصه سه سالگی پسر دومم یعنی یک هفته پیش موفق شدم برم زیر تیغ جراحی دکتر مردانی
2810