2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
سلام به دوستان عزیز شما اقاى دکتر سامان میشناسید ؟به خصوص شما اقاى مانى مثا اینکه اطلاعات شما کاملتر است میشه لطفا راهنمای کنید برای عمل دوم میخوام چون فانتزی کار خوشک اومده ولی اصلا اسمشو نشنیده بودم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آقآی مانی پن بینیم گوشتی هست طبیعی دوست دارم....بین دکتر سازگار،ابیانه،بلاجی و راستکاری فکر میکنید کدوم کم ریسک تر هستند مخصوصا از لحاظ تنفس و بویایی، گوشتی خیلی خفن هم نیستم از رو به رو خیلی راضیم
کمک بزرگی میکنید راهنمایی کنید پن واقعا وقت مطب گردی رو ندارم حداقل میخوام دو نفر باشن بعد برم مطب همون دو تا....ولی این چند تا کاراشون زو خوشم اومده البته راستکاری به نطرم بینی مریضهاش همه تو یه فرم هست ولی طبیعی و خوبه....
من صبحا که از خواب بیدار میشم بینیممممم خیلی گنده و پهن میشههههه. یعنی صبحا ورم میکنه زیاد ؟؟؟؟ نوک بینی واقعا یه مدت بعدعمل میاد پایین ؟ من دوست ندارم افتاده بشه
Victory is not never to fall, It is to rise after every fall
رامان یعنی نوک بینیت افت کرده؟ نیم رخ منم درازه یکم امیدم به ورم نوکشه کلا بینی تا یکسال یا دو سال ورم داره ورم نوک بینی هم از همه جا دیرتر میره حالا تا 6 ماه دیگه صبر کن ببین چی میشه چون اگه قصد عمل مجدد هم داشته باشی زودتر از یکسال نمیشه
درود به همه دوستان امیدوارم آدینه ی خوبی داشته باشید فائزه: سامی برزنجی مجلسی عباس زاده شیروانی (البته الان دستش بیشتر به فانتزی میره اما مطبش بری بد نیست) مارینا: من این دکترایی که گفتیدو کم میشناسم اما به نظرم مطب ۳ تاشون رو حداقل برید من باشم که مطب ۴ تاشون میرم واقعا میدونم همه مشغله دارن اما باید وقت بزارید تا نتیجه دلخواه بگیرید.
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
ماه پیشونی: من الان ۵ ساله تقریبا عمل کردم اما این داستان ورمو هنوز میبینم و دارم و کاملا طبیعیه قبل عمل هم این داستان هست فقط دقت نمی کنیم با تغییر فشار خون، خوراک و استرس تغییر میکنه
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
2810