2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015562 بازدید | 66529 پست
سلامممم من امدمممممممممممممم عملیدمممم
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
ilay این کرمه که داده برای بعد از تامپون کشیدنه ؟
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سمیه جون من کار زینلی رو ندیدم ولی کار گوشتی سامی از نادریان بهتره. من چون خودمم گوشتی بودم پیش نادریان رفتم کارای گوشتیش رو نشون داد خیلی دوست نداشتم. (البته بازم سلیقه با سلیقه فرق داره)
نازی من بینیم استخونیه کار استخونی سامی هم خوبه؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
بچه ها دیروز مطب فرهنگ رفتم، تو رنج زیر چهار تومن عمل می کنه، کاراش عالی بود حداقل من هفت هشتا نمونه کار ازش دیدم تورو خدا اونایی که تو این رنج قیمت میخواین عمل کنین برین مطبش، فوق العاده است، خودش دکتر خوبو دقیقیه، واست معاینه میکنه ، ایرادا بینیتو میگه و بعد کارایو که میخواد واست انجام بده، بعدشم با حوصله نمونه کاراشو نشونت میده، بیماراش مشکل تنفسی ندارن، و خداییش بینیهاش یکی از یکی خوشگلتر بودن،

تعریف دکتر کوچکزادرو هم زیاد شنیدم ، بینی آنوشا هم قشنگ شده
آنوشا جون مبارکت باشه خوشگل خانوم ، ایشالا هر چه زودتر ورما بینیت بره و حالشو ببری.

دوستان دکتر آخوندی نسب دکتر مهربون و ماهیه کار طبیعی تا نیمه فانتزی تو مطبش دیدم قیمت عمل بینیش چهار تومنه، مطبش تو جردن کوچه مریم پلاک 5 فوق تخض زیباییه، اونایی که تو سبک منافی دوسدارن ولی با قیمت مناسب تر کاراش خوبه ، برین ببینین، بینی گوشتی دیدم سه هفته از عملش میگذشت و خیلی خوب بود، از کارا بعضی دکترا که اینجا تبلیغشون هست بهتر بود،دکتر بی ادعاییه دوستان لطفا برین مطبش، کار پرتز چونشم عالیه.

دوستان تاپیک ما تاپیک تبلیغه ،همونطور شما این تاپیکو اتفاقی پیدا کردین دکتراهم در جریان اینجا هستن و خیلیاشون مخصوصا تازه کارها واسه تبلیغ با نامها کاربری مختلف افرادیو دارن،و بعضا تو تاپیک هم بیماراشونو ساپرت بعد عمل میکنن. پس هوشیارتر عمل کنین، و هنگام خوندن تاپیک جراحی فکر کنین دارین ی صفحه تبلیغاتیو میخونین.واقعا متاسفم فقط میتونم همینو بگم.
نادیا خانم از یه سالو نیم پیش که من میام اینجا. خیلیها رو میشناسم و خیلیها هم بندهرو میشناسن، دکتر فرهنگ که از اون اول ماجرا که میخاستم عمل کنم مطبشرفتم و خیلی ادم باشخصیتی هستن،، اگه لیست دوستای من که اینجا عمل کردن و باهاشون در ارتباطم از مغز بادوم شروع میشه که دماغش استخونی بود با قوز بزرگ که بعد عمل خیلی خوب شد و من که خوشم اومد اریایی که دوستمه و خیلی ورم داشت و منتظر بود که بخابه ، خیلی هم طبیعی بود ولی طبیعی میخاست
جونم براتون بگه ملودی که البته ندیدمش هیچوقت ولی فک کنم راضی بود و بعدش یادمه سارا. بود که یادم نمونده نتیجه چطور بود، یه اقای الکسی هم عمل کرده بود کهاستخونی بود و راضی بود حسابی، کلا فرهنگ برای بینیهای استخونی که طبیعی میخان مورد بسیار خوبیه ، من به همه توصیه میکنم،
یکی از همکارام عمل کرده با ایشون راضیه و دوس میداره، فقط یه موضوع که فرهنگ قوس نمیده البته مغز بادوم یه کم قوس داشت که من خیلی خوشم میومد
در مورد تبلیغ هم که تا بوده همین حرفا بوده و چه کسی طرفداری کنه چه ضد کسی صحبت کنه محکوم به این داستانه،، تا حالا یه ده باری از این دعواهای بامزه بوده که همیشه یه عده قهر میکنن بعد یه مدت پیداشون میشه ، به هر حال من کلا موافق صحبت شما هستم که دکترا از این سایت و سایتای نظیر اینجا که کم هم نیستن خبر دارن ولی مثل همیشه فقط ده درصد از تصمیم باید اینجا گرفت و ندو درصد باید رفت مطب مریض دید، چون یه سلیقه که مثلا من میپسندم. قرار نیست شما بپسندی و کلا. با تجربه این سالها. چیزی که من میگم طبیعیه یکی دیگه میگه فانتزی و بر عکس.
در مورد تبلیغ و مخالفش و این چیزا هم خودتون عاقل باشین و به شنیدها. اکتفا نکنین ، حتما مطب گردی کنین و یه بار نه حداقل سه با. مطب هر دکتری برین و کلا 5 تا دکتر کمتر نرین
ضمنا همیشه جو اینجا اینطور بوده که تا از کسی تعریف کنی میگن فلان تا از کسی بد بگی میگن بهمان، پس شنونده عاقل باشه لطفااااااااهمین دکتر هیولا کافیه برای مثال جو متشنج اینجا
سلام .میشه یکی منو راهنمایی کنه : 1-من پلیپ بینی شدید دارم کسی اینجوری بوده ؟ بعد عمل مشکل تنفسی نداشته ؟2- کدوم یکی از این دکتر هایی که میگین متخصص گوش و حلق و بینی هستن (البته اینو بگم که کلا الان من یک ساله هیچ بویی رو حس نکردم از بس پلیپ+آلرژی دارم )
۱۰ درصد تخفیف برای دوستای نینی سایتی 
نادایا جون اگه منظورت منم ( که امیدوارم نباشه ) قبلا هم گفتم من نظر خودمو میگم ، فکر می کنم کسایی که اینجا هستن تا حالا متوجه شدن که به حرفای اینجا کسی نباید اعتماد کنه ، چون هر کس از دید و سلیقه خودش میگه حالا اگه تبلیغه یا ضد تبلیغه ، منم با هیچکدوم از مریضای دکتر فرق ند ارم هیچ قولی هم بهم نداده ، خود من شاید شدم نمونه بد دکترو اومدم اینجا مثل بقیه بد دکترمو گفتم ( که امیدوارم نشه ) بهتره راجع به ادما انقدر زود قضاوت نکنیم ، الان هم اونی که نوشتمو پاک میکنم که شبهه پیش نیاد خدایی نکرده .....
بازم امیدوارم که منظورت من نباشم
دکتر برزنجی- 25 بهمن
سمیه جان سامی از 7.5 شروع میشه فکر کنم دو هفته ای وقت بده

نیلوفر جون من استخونی هم کار فوق العاده ازش دیدم هم کار قوس زیاد. ولی به حرف من گوش داد و قوس زیاد نداد به نظرم بهش بگو اگه قبول کرد قوس ملایم بده اکی کن اگه زیر بار نرفت اکی نکن. چون میدونی این جور مدلا بعد یه مدت دل آدم رو میزنه
ناسی جون انحراف ادم داره یه کم بو رو حس میکنه و نفس میکشه . حتما برو یه دکتر گوش حلق بینی پولیپاتو ببینه شاید بسوزونن خوب شه

نازی من یادمع دو تا از دوستام عمل کردن با سامی پارسال اصلا قوسشون زیاد نبود! چرا هی میگین قوسش زیاده؟؟ سر بالاشون زیاد بود ولی قوس نه
زهره جون دکتر گوش و حلق وبینی رفتم گفته باید عمل کنی چون روی گوشم هم تاثیر گذاشته . واقعا دیونه ام کرده از بس اذیت میشم
۱۰ درصد تخفیف برای دوستای نینی سایتی