2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مارینا من دو تا از اقوامم پیش سازگار عمل کردن بینی اولشون که افتضاح بود بعد عمل خوب شدن اما کارش بی نقص نیست نوک بینی یکی از اونا الان نسبت به ماههای اول افت زیاد داشته و دیگری هم یه خط روی بینیش افتاده البته در کل خوبه کارش اما بی نقص نیست .
بچه ها سلام...عمل بینی لیزری چیه؟؟ از کسی شنیدم 3 تومن گرونتره ولی لوله تو گلو رد نمیکنن و جراحیش مثل عمل های معمولی نیست...شما میدونین ؟یا طرف الکی از خودش دراورده
خدایا حال خوب الانم رو مدیون توام....خدایا شکرت
سلام تو این تاپیک یکى از دخترا با دکتر اسلامى عمل کرده بود عکس هم گذاشته بود ، بینیش قشنگ شده بود البته فکر میکنم یکى یا دوبار باهاش روتوش هم کرد ولى قشنگ بود بینیش ، قلمى با نوک نه تیز و نه گرد.
ایزر اصلا کاربرد خاصى تو عمل بینى نمیتونه داشته باشه چون میتونن ازش فقط واسه برش استفاده کنن. گول این حرفارو نخورین ، با لیزر تو جراحى فقط میشه برش داد ، اصلا بهتره بدون لیزر باشه جراحى بینى .
سلام دوستان من دیروز رفتم مطب دکتر فرهنگ.یه نمونه بود که 4ماه ازعملش میگذشت و خیلی خوب و طبیعی بود. 8تا مریض دیگه هم بودند که همه شون چسب داشتند. یکی از اونایی که چسب داشت 2ماه از عملش میگذشت ولی خیلی بینیش ورم داشت و اصلا سوراخ مماغش متقارن نبود.یه آقا هم بود که با توجه به چسب باز هم دماغش گنده جلوه میداد. اما بقیه چسبیا بینیاشون خوب بود
یه مقایسه هم تو گالری عکسای دکتر یحیوی و دکتر سجادیان و دکتر راستکاری و دکتر فرهنگ انجام دادم عکسای گالری دکتر یحیوی نیم رخ ها همه عالی بودن اما تمام رخ ها خیلی جالب نبودند و من شک کردم که نیم رخ ها رو روتوش کرده باشن عکسای گالری دکتری سجادیان هم تقریبا خوب بودن اما سورخ بینیا جالب نبود عکسای دکتر فرهنگ هم خیلی طبیعی بو دن و من بیشتر عکسای دکتر راستکاری رو پسندیدم که بیشتر به نیمه فانتزی میخورد
سلام دوستان ت لگرامی خواهشا بیاین اینجاهم خلاصه ای از شرح مطب گردی داشتین،عکس قبل و بعد عملی دارین،نظری رو دکتری ،رضایتتون از عمل ، نوبت عمل با کدوم دکتر و چرا و نوع بینیتون هم اینجا بذارین تجربیاتتون رو ثبت کنید اینجا تا بمونه برا همه
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
2810