2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016075 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام الینا خوبی؟ اسپلیت رو برداشتی؟ چجوری بود راضی بودی؟ ورمت چجوریا بود؟ خدا رو شکر تامپون رو کشیدی راحت شدی چشاتم خوب میشه نگران نباش ورمم که باید باهاش دوست باشیم و بسازیم
سلام نرگس جون مرسی ببخشید دیشب خوابیدم آره برداشت خیلی دردم گرفت وقتی تامپونو کشید طوری که حالم بد شد نمیذاشت خودم ببینم اما همراهم که دید گفت خیلی بزرگ بود و دکتر گفت که پرا از ورمه ولی از حالتش راضیم یعنی از نیم رخش امروز حس بویاییم هم برگشت فقط یه سئوال بینی من الان یکیش کیپه بعضی وقتا باز میشه این طبیعیه؟
god
بچه ها من یازدهم عمل دارم اما از الان استرس گرفتم طوری که گاهی به کنسلی فکر میکنم بهم نخندینا میترسم بیهوش شم و ذیگه بهوش نیام شماها اینجوری نبودید؟ دارم از استرس میمیرم
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش
مرسی الینا جون از روحیه دهیت صبح ها خوبم شب که میشه یه دفعه روحیه ام خراب میشه و میتزسم دیگه نه راه پس ذارم نه راه پیش
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش
الینا مبارکت باشه دکتر منم نمیذاشت ببینم دیگه به زور ازش آینه گرفتم اونم خیلی سریع به زور ازم گرفت برای منم خیلی بزرگ بود و هست تازه زشتم بود دیگه نمی دونم دلم به چی خوش باشه آره الینا عادیه دکترت برات سرم نوشت واسه شستشو ؟ مرتب بشور بهتر میشه هر چند برای من خیلی خوب نشده اما انگار به خاطر ورم داخلیه هر چند خودم با چراغ قوه میبینم مخاط خشک شده میبینم که شسته نمیشه حالا من شنیدم سرم رو یکم ولرم کنیم بهتره حالا میخوام امتحان کنم ببینم چجوریه به هیچ وجه چیزی تو بینیت نکن ممکنه بعدا عواقب بدی داشته باشه گلناز اصلا از بیهوشی نترس خودت متوجه نمیشی بعدشم کلی دکتر بالا سرت هستن و حواسشون بهت هست. به قول الینا بهترین قسمتشه من که خیلی دوست داشتم مخصوصا خواب بعدشو من انقدر خوشم اومده که دوباره میخوام عمل کنم. عمل بینی اصلا درد نداره خیالت از این بابت هم راحت
بچه ها شما بعد از برداشتن گچ ورمتون بیشتر میشد یا کمتر؟ برای من بیشتر میشه اه انقدر که من به این دماغم اهمیت دادم و رسیدم به درسم میرسیدم یک چیزی میشدم لیاقت هم نداره اصلا کوچکتر نمیشه هیچ چاقترم میشه بی تربیت
سلامت باشی نرگس جان نه سرم شستشو نداد فقط یه پماد وقطره داد گفت تا سه روز استفاده کن و ی پماد آمریکایی هم برای جای بخیه ها داد باید تو بینیمو بشورم؟ راستی واسه منم از زیر گچ کوچکتر بنظر میومد ورم خیلی عادیه من کلی ورم دارم خودم حس میکنم که بینیم مثل بادکنک شده همش به مرور زمان میره باید صبور باشیم فقط
god