2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016101 بازدید | 66529 پست
همون قطره برای شستشو بینی دیگه. هر جور دکترت گفته استفاده کن پماد برای جای بخیه؟ بخیه هاتو کشید؟ درد داشت؟ برای من روزای اول زیر گچ کوچک بود دیگه آخریا داشت میترکید از بس اون زیر موند
سحرا خودتو آماده کن . من فکر میکردم چون پوستم نازکه و بینیم استخونی کم ورم میکنه اما ده برابر گوشتیا ورم کرده. اصلا روم نمیشه برم مطبش میترسم برم افسردگی بگیرم از بس برای بقیه خوبه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الینا کورتون رو روی بینی میزنن یا نوکش یا جایی که ورم داره . فکر کنم آمپولی که برای تو زد برای باز شدن بینیت بود من تامپون کشیدم درد نداشت شاید برای تو طولانی بود خشک شده بود. آناناس که زیاد میخورم اما نتیجه ای نمیگیرم. به نظرم هفته دوم خیلی بدتره. افسرده شدم مماخم رو دوست ندارم
بچه ها یکی از دوستام با افلاکی عمل کرد بعد هوشش نیومده بود بهش گفتن تو که کوچولو میخوای برو بگو کورتون بزنه بعد اینم رفته بود گیر داده بود به افلاکی اونم بعد از کلی چک و چونه قبول کرد ولی به مسئولیت خود دوستم بعد که زد بینیش غر شد نمیدونم متوجه میشین منظورمو یا نه بعدش مجبور شد ترمیم کنه باهاش..گ. در کل کورتون بده ضررم داره
zizi
خب خوش به حالت ... کاش من جای تو بودم و شنبه بعد عمل داشتم چشم به هم بزنی میگذره ... آره کورتون ضرر داره ... همون داروییه که بیمارای کلیوی میخورن شکل معتادا میشن .... لاغر میشن سیاه میشن موهاشون میریزه ... ولی فکر کنم دوستتون سنش پایین بوده...چون نباید به اونایی که خیلی ضعیفن یا سنشون پایینه تزریق کرد ...