2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016042 بازدید | 66529 پست
این پست آخر دکتر سجادیان تو اینستا، راجب قوس بینی و این حرفا بنظرم رسما خطاب به منه ، حیف حال ندارم وگرنه میرفتم در مطبشو کاه گل میگرفتم نرگس دیگه پروتز چونه رو بیخیال شو خواهشا! بعدشم دکتر گوش و حلق و بینی رو چه به پروتز چونه آخه! بچه ها کسی دکتر الهی رو میشناسه؟ من یه نمونه ازش دیدم خیلی خوب بود
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
سحرا من تو مطب ابیانه اصلا مدلای شبیه سایتش ندیدم. در حد رفع عیب عمل میکنه به نظرم از پس بینی پرکار بر نمیاد. من ادتفاع بینیم زیاد بود استخون تیغه اش هم نیاز به شکستن داشت و پره هامم باید جمع میشد . ازش پرسیدم تیغه رو میشکونی و پره ها رو برش میزنی گفت نه نیازی نیست اما کمکارا چون کار زیادی ندارن رو بد در نمیاره عکساش هم یکم فتوشاپ میزنه. رزی میخوای جامپ اسکی شی بیخیال دکتر شو گناه داره باباش قوت کرده ناراحته رزی به نظرت پیشش نرم برای پروتز؟ پروتز که دیگه مثل بینی حساس نیست ؟ هست یعنی؟ من پروتز میخوام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته من که نمیخوام پیش سجادیان عمل کنم کلی عرض کردم نرگس بزار عکس بینیتو اون چندفعه که گذاشتی من نبودم ببینم یه ساعت بگو اون موقع بزار الکی مثلامن کامپوزیت کردم
ساعت 7 عکس میذارم خوبه؟ حالا اصلا الان اصلا قشنگ نیستا کلی هم ورم داره در حدی که انگار گوشتیه و یا اصلا عمل نکردم واسه مسخره بازی چسب زدم. سحرا وقت عملت مشخص نشد؟ بچه ها شما واسه کم شدن ورمتون کار خاصی میکردین؟ بغل تیغه های من خیلی ورم داره و توپل شده میشه روش یخ بذارم؟ انقدر ورمم زیاده یا شاید هنوز بینیم بزرگه نصف بیشترش زیر چسب موند
نگارین بابونه چه مزه ایه؟ اصلا روم نمیشه برم دانشگاه این استراحت دو هفته ایم که دکتر نوشت تموم شه چجوری برم 😢 میترسم بزنن تو ذوقم. یک ذره هم کم نمیشه دلم خوش باشه. نکنه اصلا ورم نیست
سحرا من با این همه ورم تغییر مثبت رو میبینم. مثلا همین نوک افتاده که جمع شده کلی باعث تغییر شده اینجوری نیست که تغییر نکنی. اما چون خیلی ورم داره توپل شده بینیم اصلا . بقیه که علم و اطلاعاتش رو ندارن میخوان اظهار نظر کنن میره رو اعصابم. سه شنبه عروسی پسر خالمه نمیرم تازه کسی نمی دونه بینیمو عمل کردم مامانم مونده چی بگه دیگه سحرا باید هم سختی بعد از عمل رو تحمل کنیم هم این حرفها رو
منم قرار نیس به کسی بگم میخوام عمل کنم یا عمل کزدم چون دو سه نفری که عمل کردن تو فامیلمون نگفتن وای بعضیا که از رو بی اطلاعی حرف میزنن هیچی بعضیا از رو بدجنسی کاملا حرف میزنن ...که کمم نیست دوروبرم این بدتره..چ یکی از همکلاسیام همش میگفت آره عمل بینی خیلی خز شده دیگه کی عمل میکنه از مد افتاده ...کار دهاتیاس عمل دماغ تو چرا میخوای عمل کنی ...تو که ایراد نداره دماغت ..اصلا عوض نمیشی ... خلاصه که تا میتونس از عمل بینی بد میگفت که دیگه خیلی املی شده و فقط اونایی که کمبود دارن عمل میکنن ...همه حرفاش تو گوشمه ... بعد فهمیدم تو تابستون خودش عمل کرده [smiley]s/sm_35.gif[/smiley
آخه دماغ من نه افتادگی شدید داره نه اصلا قوز داره فقط یه انحراف داره که اونم هیشکی نفهمیده بود فقط خود دکتر کوچک زاده گفت .... بینیم صافه صافه از روبرو ....فقط بزرگ و گوشتیه .... برا همین میترسم تغییر نکنه اصلا .... چون دکتر سحادیان یه پست گذاشته بودکه اونایی که انحراف شدید یا افتادکی یا قوز دارن خیلی تغییر میکنن ... همه اصرارمم برا قوس داشتن همینه که حداقل یکم تغییر کنه دماغم ... چون گپشتیه قلمی و باریکم نمیشه که دلم به اون خوش باشه .... دکترم که انقد باش کشتی گرفتم گفت یه قوس ملایم میدم...نمیدونم ملایم از نظرش چقده .... همش فک میکنم ملایمش در حد صفره ..که اصن معلوم نیس...یا همش فکر میکنم همین ملایمم یادش بره ... خلاصه که خیلی میترسم تغییر نکنه
من از خدامه نرم. بعد از محرمم عروسی دختر خالمه ایشالا اون موقع چونمو عمل میکنم عروسی اونم نمیرم چه ربطی به خز شدن هر کسی یهو میره تو فکرش تغییر تو خودش ایجاد کنه یا خیلی بینیش مشکل داره مثل من بابد عمل کنه مگه مدل لباس که از مد بیفته