2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016042 بازدید | 66529 پست
نه بابا ...اون ابلکی میگفت خز شده .... چون خودش نمیتونس عمل کنه میگف خز شده که ما عمل نکنیم.... وگرنه خودش نمیرفت عمل کنه میگم که بضیا از رو حسادت و بدجنسی میحرفن کاملا ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام الما جون خیلی دلم میخواد زودتر بینیت ر و ببینم مطمئن هستم زحماتت بی نتیجه نیست منم مطب ابیانه رفتم وتقریبا کسی نبود باهاش حرف نزده باشم همه بینی ها تیغه صافففففف با سوراخ های متقارن و همگی از اینکی کبودی نداشتن ومشکل تنفسی واقعا راضی بودن یک خانمی بود دوماه عمل کرده بود و گفت بینی من نوکش بالاترین حدی هست که دکتر انجام میده یکی هم بدون چسب بود و خیلی بزرگ بوداما شکل خوبی داشت سربالا هم اصلا نبود من دوروز قبل وقت مشاوره گرفتم و برعکس همه جاهایی که خیلی دیر وقت میدن منشی محترم بسیار خانم خاکی بود سریع وقت داد ولی داخل مطب از ۷ تا ۹ وسی نشسته بودم خیلییی شلوغ بود خود دکتر هم فوق العاده خوش برخورد و کمی دست زد رو بینی گفت انحراف نداری و کجی نوک بینیت میمونه و تتفس شبانه ات هم حل نمیشه در مجموع بینی خوبی خواهد شد بسیار طبیعی من خواستم همون تاریخ عمل کنم اما همسرم گفت بازم بگردم
اوکی مرسی عزیزمممم .... ایشالا هم مماخت خوب شه هم چونت .... فکر نمیکنم پروتز از ۲ تومن بیشتر شه .... پروتز لب که همین حدوداس زی زی جان من نمیشناسم ... اما یکی بود اینجا میگفت اصن کارای مطبش با کارای اینساش فرق داره .... بی حوصله کار میکنه و از این حرفا .... خودت برو تحقیق کن عزیزم تا مطمعن شی
چقدر دیر وقت میده سحرا . اما اشکال نداره ایشالا نتیجه خوبی بگیری. هزینه اش مهم نیست میخوام ببینم عملش سخت تر از بینی یا نه ؟ چجوری میشه غذا خورد یا مسواک زد ؟ اینجا انگار کسی نمیدونه برم جای دیگه بساطمو پهن کنم
پروتز چونرو نمیدونم ولی حتمن سخته دیگه نمیتونی دهنتو باز و بسته کتی ...من یکی از فیمیلامون پروتز لب کرده بود میگفت خیلی درد داره وقتی پروتز میزارن ...جاش خیلی درد میگیره .... مثلا من از یه ماه پیش رفتم پیشش ...یه ماه و نیم دیگه وقت میده...اونم تو پاییز که همش من سرما میخورم ......
مستانه شیروانی گرون میگیره کارش نسبت به پولی که میگیره نمیارزه . من چند تا نمونه ازش دیدم معمولی بودن حالا دقت نکردم ایراد در بیارم چون نرفته بودم برای نمونه دیدن مطب بغلیش کار داشتم اتفاقی دیدم. نتونم دهنمو باز و بسته کنم چجوری غذا بخورم پس؟ درد رو تحمل میکنم . اما نمیشه که غذا نخورد