2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016042 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شده دکتر گفت بهتر میشه امیدوارم بشه والا رامان همینجوریم ضعیفم همش 42 کیلوام دکتر هر دفعه منو میبینه میگه چقدر ضعیفی تو اما رفته رو مخم یک دفعه خوشگل شم. به دکتر چونه رو گفتم. گفت لازم داری کاش همزمان عمل میکردی حالا باهاش صحبت میکنم ببینم میشه با نیمه بیهوشی نیمه بیهوشی همون بیحسی موضعیه؟ چون من چونم عقبه بینیم بزرگ نشون میده عمل کنم رو بینیم هم تاثیر میذاره
درود بر همه دوستان ماه پیشونی: باید تحقیق کنی! خوب بودن از نگاه من و شما کاملا متفاوته چون حسمون نسبت به زیبایی متفاوته مورد بعدی هم از نظر مالیه که البته بهم نزدیکن من آخرین بار نزدیک 7 ماه پیش مطب سجادیان رفتم مطب رضایی هم 1 سال پیش جفتشون کلا سبکاشون متفاوته و هزینه های نزدیکی دارند من پیشنهادم اینه که سعی کنید چندتا کار از هر دو ببینید چون تم اصلی کار دستتون میاد متاسفانه الان دکترا هر دماغی که عمل میکنن در واقع امضاشونه یعنی اکثر افرادی که پیش یه دکتر میرن بینی هاشون شبیه به همه و یه سری خصوصیات مشترک داره اگر دقت کنید به بینی ها کاملا متوجه حرف من میشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سلام. اون دوستمون که یه جراح خوب برای بینی گوشتی می خواستن: 1) کارای دکتر سجادیان روی بینی گوشتی خیلی خوب بود، کلا ایشون دکتر کم ریسکیه در مجموع از نظر سلامت تنفسی و از طرف دیگه به نظر دکتر منطقی و با وجدانی می یان. 2) اگر انحراف داخلی یا خارجی ندارین دکتر یحیوی هم هستن، من خودم مراجعه نکردم شخصا، اما شنیدم که کار گوشتیشون هم خوبه، عکسای اینستاگرام هم نشون می ده که بینی رو خوب کوچک می کنن. 3) اگر پوست نازکی دارین، یا خیلی بینیتون پهن نیست، دکتر راستکاری هم علی رغم چند مورد ناراضی، بینی های گوشتی رو خیلی خوب کوچک کرده بود. 4) اگر بینی شما خیلی پر کار نیست یا یه بینی کاملا طبیعی می خواین، دکتر ابیانه هم کارشون خوبه، هر چند سایز بینی تغییر فاحشی نمی کنه، چون بیشتر اشکالات بینی رو برطرف می کنن. 5) دکتر سامی هم میشه نام برد، البته اگر سبک بینی که عمل می کنن مورد پسندتون باشه (قوس دار و کمی نوک تیز) این 4 مورد که عرض کردم نسبت به هم اولویت ندارن، صرفا برای نام بردن بود،
الینامو جان، دکتر سامی سومین جایی بود که مراجعه کردم، هزینه اش که 12 تومن میشه حدودا، من چیز چندانی از اونجا دستگیرم نشد، اولا چون بینی هایی که من اون روز دیدم عمدتا گوشتی بودن، تعداد مریضا هم به نسبت کم بود. اون چندتایی هم که دیدم با چیزی که مد نظرمه فاصله داشت. من تا اینجا با توجه به فرم اولیه بینی خودم (کاملا استخوانی) رو دکتر ابیانه و دکتر راستکاری به جمع بندی رسیدم. که این دو تا با هم دو تا فرق دارن: دکتر راستکاری فرم بینی هاش خیلی به ایده آل من نزدیک بود، کاملا نوک بینی ها گرد، پره ها عمدتا گرد، کوچولو و متناسب برای صورت های ظریف و با اجزای کوچیک، نوک بینی ها یه کوچولو بالا، قوس دار داشت بدون قوس هم داشت (بسته به سلیقه بیمار و چیزی که بهش می یاد) طول بینی ها کم (بینی دراز اصلا ندیدم)، ارتفاع بینی های استخوانی کم (بینی چکمه ای ندیدم)، تا حدی که بینی ها در میانه طیف نیمه فانتزی تا طبیعی قرار می گرفت اما خوب تابه تایی در سوراخ بینی دیدم، یه کم انحراف در تیغه بینی دیدم، یه ذره هم بعضیا جای بخیه داشتن، دو نفرم که بویاییشون کم تر شده بود. حالا دکتر ابیانه دقیقا بر عکس، سوراخا کاملللللللا قرینه، بدون انحراف در تیغه بینی، محل بخیه بسیار عالی و تمیز، تنفسی بدون مشکل، زاویه بینی و صورت دقیقا 90 درجه، ابدا سربالا نمی کنه، حتی یه ذره، قوس نمی ده، من فقط دو نمونه استخوانی بدون چسب 1 ساله دیدم و تا اونجا که خوندم و دیگران گفتن این دکتر فقط اشکالات بینی رو برطرف می کنه، سایز بینی رو چندان تغییر نمی ده و کارش بسیار طبیعیه. قیمت راستکاری 5500 و قیمت ابیانه 5200
الینا خوشبختی و نرگس جان، عکسی که گذاشتین من نبودم که ببینم، یعنی سایت مشکل داشته، یا اینترنت من ، نتونستم متاسفانه ببینم. یه ساعتی رو اعلام می کنین که هومن موقع من ON با شم، عکس رو بذارید و بردارید؟ ممنونتون می شم.
من الان رفتم گالری ابیانه رو دیدم واقها از روبرو سه رخ تمیز درمیاره ولی تنها ویژگی کارش ک من نمیپسندم اینکه از نیمرخ از پایین پیشونی و در واقع جای قوس چشم رو خیلی قوس میده میشه عین سرسره، ک ب هرصورتی نمیاد از نیمرخ، و اینکه درسته چون ب پره دست نمیزنه واسه همین قرینه میمونه ولی چون میاد نوک رو جمع کنه تو مواردی ک پره های پهنی دارن از نیم رخ، با نوک بینی ک ظریف شده جور در نمیاد!ح
شماره ۷ تو گالری ابیانه چه بده ...اصن نه پره هاش معلومه نه سوراخاش... انگار یه تیکه گل چسبونده ولی ۴ و۵ و ۸ و ۱۰ خیلی خوبن که البته معلومم هست استخونی بودن .... من تا حالا یه دکتر ندیدم انقد کاراش شیبه هم باشن..... میلیمتری فرق دارن باهم دیگه هر کی باش عمل کنه مطمعن باشه یکی از اینا میشه مماخش
پریانکا باربی عزیز، ممنونم که رفتیم نگاه کردین عکسارو، حق با شما است، شاید کسی که عرض بینیش زیاد باشه با ابیانه بهترین نتیجه رو نگیره، البته به نظرم اومد تو عکسای سایت کسایی بودن که پره ها هم باز شده، اما مطمئن نیستم، اینو امروز برم حتما می پرسم. در مورد اون قضیه سرسره شما منظورتون اینکه که قوس بینی باید از پایین تر شروع شه؟ می شه یه عکس بذارین و با فلشی، دایره ای چیزی این قسمتی رو که منظورتون هست نشون بدین؟ می خوام بدونم که ایا درست منظورتون رو متوجه شدم یا نه. دوستان از نظر قرینگی، عدم انحراف و جای بخیه، دکتر ابیانه کارش واقعا تمیزه، به همون خوبی عکسای تو سایتش، بین این دکترایی که من تا به حال مراجعه کردم ایشون بهترین بوده از این نظر، و تقریبا تنها دکتریه که از تمام زوایا عکس گذاشته، کاری که خیلیا نمی کنن.
ساحارا جان، من مطبشون که بودم دقیقا همه استخوانی ها همین صحبت شما رو می کردن، می گفتن: "دکتر فقط یه مدل داره بینی هاش، آدم مطمئنه که اون شکلی میشه دماغش، منتظر چیز غیرمنتظره ای نیست دیگه، اگر این مدل رو می پسندی و به صورتت هم میاد پس شک نکن. "