2777
2789
توام فاصله بگیر ، نه حالت قهر ، سرت شلوغ باشه یا تظاهر کنی برنامه های دیگه هم داری .دوستت داشته باشه ...

اها درسته

خب میاد یچیزی میگ باز میرع تا فردا

پستای عاشقونه میفرستع ولی چع فایده ک چن شبه ازم خبر نداره💔

گفتم حالا چی شده😊 فاصله نگرفته که، دنبال زندگیشه عزیزم تو خودتو وابسته پیام و زنگ اینا نکن!!! عزیز ...

هی متاسفم براش درد من اینجاست میدونه من دوست دارم باش حرف بزنم نگران میشم خبر بده دارم اذیت میشم ولی باز ادامه میده خب چرا نمیاد بگه تمومش کنیم

من وابستع شدم ولی میخام تحمل کنم💔

هی کاش سرگرمی نبود من دوست نداشتم اولینم خراب شه

دقیقا🥲💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها درستهخب میاد یچیزی میگ باز میرع تا فرداپستای عاشقونه میفرستع ولی چع فایده ک چن شبه ازم خبر نداره ...

خب بهش بگو چرا دیر جواب میدی؟ چیزی شده 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
خب بهش بگو چرا دیر جواب میدی؟ چیزی شده

۱۰۰ بار بش گفم میگ سرم شلوغه تا غروب سرکارم بعدشم باشگاه...ولی اینا دلیل نمیشه

ی مدت صبح بخیر میگف هرروز ولی اونم قطع کرد

۱۰۰ بار بش گفم میگ سرم شلوغه تا غروب سرکارم بعدشم باشگاه...ولی اینا دلیل نمیشهی مدت صبح بخیر میگف هر ...

خب دیگه عزیزم نشونه خوبی نیست 

هی متاسفم براش درد من اینجاست میدونه من دوست دارم باش حرف بزنم نگران میشم خبر بده دارم اذیت میشم ولی ...

وقتی خودتو از قید وابستگی نجات دادی، طرف خودش میاد التماس 

کافیه اصلا بهش فکر نکنی!!!

وقتی خودتو از قید وابستگی نجات دادی، طرف خودش میاد التماس کافیه اصلا بهش فکر نکنی!!!

ارع بزور تحمل کردم ولی جلو خودم گرفم نرم چیزی بگم تو این سه شب

امیدوارم واقعا بیاد و پشیمون بشه 

ولی حس خیانت دارم💔

نمیدونم که 🙁

این رفتارارو دارع بعد از اونور یهو پست عاشقونه میفرستع 

ولی من همچنان حس خیانت دارم🥲💔چون نمیخاد منو از دست بده انگار میخاد با همین پستا منو خر کنه

این رفتارارو دارع بعد از اونور یهو پست عاشقونه میفرستع ولی من همچنان حس خیانت دارم🥲💔چون نمیخاد منو ...

بعید نیست .فعلا توام خبری ازت نباشه ببین چیکار میکنه .بکم باید صبوری کنی 

ارع بزور تحمل کردم ولی جلو خودم گرفم نرم چیزی بگم تو این سه شبامیدوارم واقعا بیاد و پشیمون بشه ولی ح ...

نه ببین اصلا دیگه بهش فکر نکن، وقتیم برگشت کاملا عادی باش بعد کم کم خودش میگه علت نبودشو،،، 

اگرم که خدای نکرده رفته پی خیانت که دیگه خداروشکر زودتر پاک شد از زندگیت، پس ارزش حتی ۱ثانیه فکر نداره 

صبر کن فقط، دلتو دست شیطان و وسوسه هاش نده و شاد باش، یا خودش میاد یا خدا بهترشو میزاره سر راهت 

نه ببین اصلا دیگه بهش فکر نکن، وقتیم برگشت کاملا عادی باش بعد کم کم خودش میگه علت نبودشو،،، اگرم که ...

اها چشم عزیزم پیامشو دیر سین کنم مثلا سر یروز؟

ولی خیاتت باشع داغون میشم حتی فکرشم منو له میکنه🥲💔چون اون فمیده رو دختر حساسم چطوری خیانت💔

چشم سعی میکنم بشه 

اها چشم عزیزم پیامشو دیر سین کنم مثلا سر یروز؟ولی خیاتت باشع داغون میشم حتی فکرشم منو له میکنه🥲💔چو ...

آره حتی اگه بتونی چندروز ، اگه گفت چرا بگو اصلا حواسم نبود، بگو برا وقتم ارزش قائلم که دائم چک کنم و اینا 

به خیانت وچیزای بد اصلا فکر نکن، ناخوداگاهت جذبشون میکنه ،،، 

به نظر من شاید میخواد تورو امتحان کنه، مثلا ببینه چقدر بپاش میمونی، پسرا از این کارا میکنن، مخصوصا اگه دختریو دوست داشت باشن برا ازدواج..

و یه چیز دیگه جنس نر، کلا اگه فهمید رو چیزی حساسی، بیشتر میره دنبال اون چیز! 

پس نقطه ضعف نشونش نده! همیشه خودتو از همه دخترا بالاتر ببین از خودت تعریف کن، اونم دقیقا راجع بهت همون فکرو میکنه