2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015466 بازدید | 66527 پست
سعیدی جونم رفتنو که میره نگران نباش دوستم منم خوبم .

حالا باز به دکیت بگو ببین چی میگه یعنی لبه بالات اصلا تکون نمیخوره؟ورزشش بده همش الان عیب نداره ورزش دادنش.3ماه گذشته از عمل بینیت به بینیت لطمه نمیزنه ورزشه لبت
مرسی سعیدی جون بد نیستم فقط فوق العاده سردرگمم واسه انتخاب دکتر.دعا کن راحت شم
امروز یه خانومه جوری تو مطب جیغ میکشید انگار زایمانشه! من وحشت کرده بودم.آخه مگه نمیگن نادریان تامبون نمیزاره پس این چش بود؟!!
از دل همه را تکانده ام الا تو ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سعیدی نگران نشیا اما به نظرم باید پیگیر قضیه لبت باشی
اون کرختی رو من هنوزم قسمت کلوملا و نوک بینیم دارم اما روند طبیعی تر شدنشم دارم حس میکنم ینی اوایل خیلی زیاد بود و هی داره کمتر میشه
اما پشت لبم تا هفته ی سوم دیگه اکی شده بود
نه میفهمم دوستم منم سوسولم الان که 1سالو 1ماهه نمیزارم کسی بینیمو لمس کنه حتی دکترم چک میکرد گفتم آروم بهش

پایه گذاشته واست؟از کجا فهمیدی؟پایه واسه چی هست؟بینی افتادگی پیدا نکنه؟زیاد به خودت فشار نیار چون صد در صد خوب میشه صبر کن گلم
سعیدی نگرانمون کردی گلم، امیدوارم زودتر خوب بشی.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
نادیا عکسش رو تو کدوم سایت دیدی؟؟
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
آره مطمگنم. عکسشو واستون میذارم خودتون ببینین. آخه تو سایت دکتر که عکسش نیست. خودش میگفت عکسمو دکترا دی،ه برداشتن، اما من نمیدونم چرا مشکوکم. به اینکه نمیشه تو مطب نمونه دید. یعنی اصلا نمونه ای نیست که بشه دید. یکی منو از این افکار پلید در بیاره. فکر کنم از عوارض زیادی دنبال دکتر گشتنه.
درود بر همه

جهت یادآوری

دوستان و کاربران عزیز ( لطفا این متن کوتاه رو تا انتها بخونید حاصل تجربه چند ساله ی من هستش)

لطفا در نظر داشته باشید استفاده از این تاپیک مثل استفاده از وسایل نقلیه عمومی هستش

همانطور که توی اتوبوس یکی با سیگار کشیدن به شما این حس رو القا میکنه که داره به حقوق شما بی احترامی میشه در نظر داشته باشید پست اسپم هم نوعی بی احترامی و اخلاق نا پسند محسوب میشه

یادتون باشه سرمایه های این تاپیک افرادی هستن که ما میخوایم از تجربه هاشون استفاده کنیم لطفا این فرصت و اجازه رو بدین که افرادی که مفید هستند وارد تاپیک شن

بارها و بارها گفتم و بازهم میگم پست های اسپم مقدمه ورود بازاریابان دکترهای مختلفه و اگر بیش از اندازه باشه به ضرر همه ماها تموم میشه

این حق و این احترام رو برای نظرات مخالف خودتون قائل باشید تا تاپیک در جهت رشد حرکت کنه و فقط در جهت اثبات حرف خودتون حرکت نکنید و تعصب بی دلیل روی دکتری نداشته باشید.

مطمئن باشید حتی 1% از درآمد ها دکترها به حساب شما واریز نمیشه.

با تشکر
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
@eliz: اسمش آشناست ولی حقیقتش نه مطبش رفتم و نه ازش کار دیدم
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
2810