2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
اسمان جان کوچک زاده اسمش این روزا خیلی شنیده میشه، تو مطب محبی هم یکی که ناراضی بود می گفت برو کوچک زاده هم ببین. تو برنامه ام هست. اقا سعید من از منافی واسه ترمیم های خیلی خوب شنیدم. حالا نمی دونم واسه بار اول چه طوره؟ شما خبر دارین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلناز جان فردا که پنجشنبه است، مگه هستن دکتر میلانی؟ منم شنیدم واسه استخوانی کارش خوبه میلانی. ایشونم تو لیستم هست. یکی دیگه از مدلای معرف با ایشون عمل کردن. نمی دونم چرا به دکتر راستکاری خیلی بی دلیل خوش بینم. برنامه مطب های بعدی خیلی بستگی به تماس دکتر ابیانه داره، چون اگه تماس بگیرن اون روز باید برم اونجا. اگه راستکاری بیاد از سفر تا شنبه، اولین مطب بعدی هستن که برم. در ضمن دوستم که امروز رفته بود مطب غلامرضا احمدی، گفت خیلی معمولی بوده. حالا ببینمش تفصیلی تر می پرسم. بانو منیر خیلی ممنونم از اطلاعاتتون. پس من دیگه ندید می پذیرم و خط می زنم اسمشو. مامانا از این که به گزارشای من اعتماد دارین خوشحالم، البته یه کم هم بحث سلیقه مطرحه، امیدوارم بتونم کمکی کنم به شما و شمام مناسب ترین پزشک رو انتخاب کنین.
آلما جون من خیلى وقته این تاپیک نیومده بودم چون سوال داشتم از بچه هاى قدیمى یه نگاه گذرا به صفحات اخیر انداختم شما گفته بودین به عکساى اینستاى محبى اعتمادى نیست ؟ عزیزم من خودم سه تا عکس تو پیج اینستاى دکتر دارم میخواستم بگم اصلا اینطور نیست عکساى توى اینستاشون واقعیه حالا شما از کارش خوشت نیومده مهم نیست عزیزم فقط خواستم این نکته رو بگم بهتون
دوستان دکترای فهرست اول من شامل اینا بود: 1)یحیوی، 2)سجادیان، 3)شیروانی، 4)کوهستانی، 5)فتح سامی، 6)محبی که از این بین هنوز مطب کوهستانی و یحیوی نرفتم. فهرست دوم شامل: 1) ابیانه، 2)غلامرضا احمدی، 3)راستکاری، 4) زینلی، 5)نادریان که فقط ابیانه رو رفتم، نادریان و غلامرضا احمدی هم دوستم رفته خودم نرفتم. حالا فهرست سوم با توجه به پیشنهادهای دوستان: 1) کوچک زاده، 2) مقدم فرد (که خط خورد)، 3) مفرد، 4) میلانی، 5)فرهنگ که از این بین هم فقط فرهنگ رو رفتم. حالا کسی می خواد به این فهرست اضافه کنه؟
سحر جان نه من نگفتم به عکساش اعتمادی نیست. اتفاقا عکسا کاملا واقعیه، یکیشون که از اشناهای همین دوستمه که باهاش می ریم مطب گردی. من گفتم کارایی که تو مطب دیدم به خوبی عکسای اینستاگرام دکتر نیست. ایشون اولین دکتری بودن که من مراجعه کردم چون خیلی تعریف شنیده بودن. اما خوب من هر چی که واقعیت داشت بازگو کردم. گمون می کنم شما رو هم بشناسم اگر همون سحر خانمی باشید که یه عکس سه سال پس از عمل و 2 ماه بعد عملتون تو اینستاگرام هست و همه بیمارا رو به صبوری دعوت کردین... اگر همون سحر خانم هستین، چندتا عکس دیگه از کاربری به نام سحر تو تاپیک بود که من به طور مشخص به خاطر بینی اون خانم اولین بار رفتم مطب محبی...
بانو منیر جان خیییییییییییلی ممنونم خانمی، لطف بزرگی بود. اتفاقا این فامیلمون گفتا...گفت اون مدل عروسه که بینیش رو مقدم عمل کرده یه کم زیادی سر بالا است...به هر حال ممنونم. خط خورد اسمش.
بانو منیر جان از دکتر علامه یه کم واسم می گی؟ همه بلا استثنا می گن کاراش ظریفه، اما می گن خونریزی بعد عمل بیمارا زیاده، شما که تجربه عمل با ایشون رو دارید تظرتون چیه؟ دست خانم دکتر درد نکنه، مهارت زیادی می خواد اصلاح خرابکاری دیگران.
نه اقا سعید، به خدا منم انصاف دارم. گفتم که میفهمم دکترام بنده خداها انسانن، استثنا هم پیش میاد، من یه قضاوت عمومی کردم فقط از چیزایی که دیده بودم، همشون سلامت باشن، خدا پدراشونو واسشون نگه داره، من اصلا رو اسم کسی جز مقدم فرد که بانو منیر گفت خط نزدم. این لیستم از پارسال زمستون که هنوز مطب هیچ کس نرفته بودم نوشتم (تو نوعروس هنوز پستم هست). ترتیبش مهم نیست اصلا.
2810