2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آقا سعید من اگر بینیم گوشتی بود حتما دکتر سجادیان یکی از اصلی ترین گزینه هام بود. تو مطب هم گوشتی هایی عمل شده بودن که به نظر استخوانی می یومدن این قدر خوب جمع شده بود. اما خوب استخوانی ها اونقدر عالی نبود. نیکی جان و مامانای عزیز، من از این سایت استفاده کردم خیلی، بنابراین وظیفه خودم می دونم بیام تجربیاتم رو به دیگران منتقل کنم. خوشحالم که مفید واقع شده. تو اینایی که تا اینجا دیدیم در مجموع ابیانه بهتر بوده، اما من فقط یک نمونه بدون چسب 1 ساله از دکتر دیدم استخوانی، یه نمونه هم گوشتی چند ماهه. اینا نمی تونه تضمین کننده باشه به تنهایی، به خصوص این که بعد از یه مدت بینی افت می کنه. بنابراین منتظرم تا باهام تماس بگیرن برای ویزیت برم و اگر بشه بازهم نمونه بیش از 1 سال بدون چسب از دکتر ببینم. کامیابی رو هم همون روز اول رفتیم، توضیحاتشم تو صفحات قبل تر گذاشتم، اونجا من فقط یه بینی خوب دیدم استخوانی بود قبلش، 2 ماه می گذشت، اما خوب بقیه یا خوب نبودن، یا عدم تقارن در پره ها داشتن که اکثرا گوشتی بودن گمونم. اما خوب اون تمیزی و نظمی که آدم از یه مطب پزشک انتظار داره برقرار نبود. بعدم تب نشانه عفونت است گمونم که اون دختر آخریه داشت... تا اونجا که من فهمیدم، بدترین حال عمومی بعد از عمل (مثل کبودی، بی حالی، خونریزی...) مربوط به کامیابی بود، و بهترین هم مربوط به ابیانه.
الینامو جان واقعیتش این ور اون ور خوندم مریضای علامه خیلی خونریزی دارن... حال عمومی شون خوب نیست، یکی هم نمی دونم کجا گفته بود که مشکل تنفسی پیدا کرده یکی از سوراخاش...واسه همین تا حالا نرفتم. اما خوب همه اتفاق نظر دارن بینی های قلمی و خوشکلی تحویل می ده، یکی از این مدلای معروف هم بینیش رو ایشون عمل کرده. واسه ترمیم خیلی تعریف می کنن خوبه. اما متاسفانه سایت ندارن انگار. بشارتی زاده هم سایتش اصلا عکس نداره آدم بفهمه کلا چه جوریه سبکش. شما می دونی چیزی از این دو تا دکتر؟
ناربن منم استخونی بودم قراره خیلی عالی شم بگو ایشالا ببین بستگی به صورت و بینی هم داره مثلا من همه فیلما رو میبینم به جز چند مورد بقبه بینیشون به صورتشون میاد. اما من صورتم خیلی کوچولو بود و بینیم خیلی بزرگ این کار دکتر رو سخت میکنه شاید خیلی کوچک نشه اما خیلی بهتر میشه. کلا استخونی راحت تر از گوشتیه
آلما جان شما خیلی خوب و دقیقی رو کار دکترا نمیشه یه سر مطب دکتر میلانی هم بری و نظرتو بگی؟ من خودم رفتم ها فردا صبحم میخوام دوباره برم اما متل شما دقیق نیستم آخه
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش
من گچ بینیمو برداشتم . خدارو شکر بینیم خیلی خوشگل شده. خدایااا شکرت. اینقدر استرس داشتم فکر میکردم تغییر نکردم چون دست به پره هام نزده ولی بینیم خیلی خوب شده. دستیار دکترم گفت همون چیزی شده که دکتر میخواست. راستی گفت دماغت خوب جواب داد به عمل
خدایا به خاطر همه چیز ممنون.
2810