2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016198 بازدید | 66529 پست
مرسی ساهارا جان از جوابت میگی حرف گوش کن نیست خیلی بده چون من میخوام بهش بگم بینی چه فرمی میخوام و سایز بینسم از همه چی برام مهم تره منظورم از 3 رخ و نیم رخه چوم من استخونیم و مشکل ارتفاع دارم اتفاقا من قوس دوست ندارم بهمم نمیاد قوس در حد ملایم میخوام نوک زیلد سربالا هم نمیخوام فقط نمیخوام بینیم مدل چکمه ای بشه خط تیغه و پره هم دوست ندارم یه بینی شیک و کوچیک نمیه فانتزی میخوام که پایل به طبیعی باشه البته منطورم از طبیعی در حد رفع عیب نیست فقط نمیخوام خیلی خوکی تابلو باشه که توو کوچه هی نپرسن با کی عپل کردی فکر کنن بینیم مادرزادی خوشگل بوده 😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
سلام آقا سعید شما با کی عمل کردید؟ از نیمرخ که خیلی مردونه و خوب هستش چرا فاجعه؟البته فکر کنم سرش رو یه ذره زیادی بالا برده نه؟ من بین میلانی و سجادیان موندم نظری ندارید؟ دلم یه دماغ طبیعی با قوس ملایم میخواد دماغمم گوشتیه
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با سجادیان عمل کردم . منظور از فاجعه قبل عملم بود نوک بینیمم مثل اینکه بعد چند وقت 2 میلی متر میاد پایین البته اونقدر بالا نیست یذره زاویه عکس بده . من بینیو تاز روبه رو نمیدیدید متوجه نمیشد چرا عمل کردم بینیم واقعا بزرگ بود خود دکتر تو اتاق عمل میگفت تو چرا بینیت نوک نداره
البته تو این عکس قبل عملتونم خوب بوده ولی خب بعد عمل واقعا خیلی خوبه ولی الان خوندم بعضی بچه ها با سجادیان عمل کردن مشکل دار شدن دوباره ترسیدم میلانی هم کاراش خوبه واقعا دو دلم برام دعا کنید تصمیم درست بگیرم
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش
منم خودم خیلی تحقیق کردم تو همین تاپیکم کلی تعریف ازش شنیدم . بالا خره تو هر 100 تا کار ممکنه 5 تاشم خوب نشه . ولی فکرم نمیکنم سجادیان انقدر بد عمل کنه که با روتوش حل نشه . هرچی باشه به این معروفه که هر کاری کنه بینی رو خراب نمیکنه . با یه روتوش حل میشه . ولی برای بینی گوشتی من خیلی قبولش دارم . برای بینی استخونی هم هومن فرهنگ خیلی خوبه .
نرگس جام من فقط دو تا خانم رو با چسب و گچ دیدم، یکی همون که سعی می کرد به خاطر ورم لبش صحبت نکنه، یکی هم که تا حدود 8 با همسرش مطب بود. اگه شما اون خانمی بودی که با گچ قسمت وسط مبل نشسته بود احتمالا یک لحظه شما رو دیدم. اما من که رسیدم شما زود رفتین تو اتاق دکتر گمونم. رزی جان یه خانم میانساله، با چشمای عسلی روشن، پوست سفید بسیار شفاف، نسبتا لاغر. عکسای بعد از عملش رو به من نشون داد اولش خوب بوده بینی اصلا افتادگی نداشته، اما از همون ماه 1ول هم میشد تیرگی روی تیغه بینی رو اگر خیلی دقت می کردی دید. بینی قبل عملش هم نشونمون داد. بسیار کمکار بوده، استخوانی، از نیم رخ افتادگی داشته، ولی خوب بینی کمکاری محسوب می شده. اما الان یه بینی نقص دار داره که اگه ترمیم نکنه احتمالا بدتر هم بشه. دکتر گفته فقط هزینه کلینیک رو بده بیمار واسه ترمیم.
آقا سعید منم موافقم واسه بینی گوشتی سجادیان می تونه گزینه خوبی باشه، ولی برای استخوانی با توجه به مواردی که گفتم کمی تردید دارم... من امروز احتمالا مطب فرهنگ و راستکاری برم با دوستم.
رزی باهات موافقم که کتک میخواد . حالا خودش میگه مریضا کتک میخوان.رزی یادته گفتم اگه بگه بینیت بزرگه پا میشم میام. من رفتم اتاق عمل آماده نبود نشستم رو صندلی اومد حرف زد خیلی گفتا بینیت بزرگه داشتم تصمیم میگرفتم پا شم بیام. به جای دلگرمی دادنشه قبل از عمل
من موقع تعویض چسب تو اتاق با دوتا دختره بودم جفتشون بینیشون استخونی بود یکیش خیلی ظریفو خوب شده بود اون یکی تیغه بینیش زیاد نازک نشده بود بعد دکتر اومد به دکتر گفت من تیغم ازین کوچیک تر میشه دکتر گفت اره تازه یه ماه عمل کردی ولی انتظار نداشته باش بینیت عین این (اون یکی دختره) بشه دختره گفت چراااااااااا دکترم گفت خوب تو نه قدت اندازه اینه نه استخونه مچ دستت اندازه اینه نه پوستت عین اینه .گفت همه اینا تو بینی تاثیر داره
آقا سعید من پوستم نازکه. روی تیغه بینیم اینقدری پوستم نازکه که میشه با دست گرفتش پوست رو اصلا. عین اون خانم پوست روشن و شفافی هم دارم. یه آدم 47 کیلویی با استخوانبندی نازک و لاغر هم هستم. اون خانم بنده خدا خیلی مثل من بود شرایطش، انتظار نداشتم این مورد رو ببینم. و آخه فقط اون نبود، اون یکی که چسب داشت هم همینو گفت. گفت ماله منم اینطور شده الانبعد 1.5 ماه، منتها زیر چسبه پیدا نیست. گفت دکتر گفته استخوان جا مونده، اومده ماساژ بده یه صدایی اومده...
فکرمیکنم که با یه روتوش ساده حل میشه . ولی سجادیان ادمی هم نیست که بخاطر پول یه بینی رو که احتمالشو میده خراب از اب در میاد رو عمل کنه . به خود من گفت برو رو اعتماد به نفست کار کن! عمل نکن . من گفتم دکتر شوخی نکن واسه اندوسکپی هم که رفتم گفت ا تو چرا دوباره اومدی. حالا بر عکس من انقدر پوستم ضخیمه که میخواستم به دکتر بگم اگه میتونه یذره از بافت زیر پوستمو برداره