2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016225 بازدید | 66529 پست
دوستان سلام. من امروز مطب دکتر سجادیان بودم. حدود 6:20 رسیدم اونجا. اول اینکه مطب توی یه ساختمان خیلی شیک و جدیده، محیط مطب خیلی مناسبه، منشی ها خیلی خوش برخورد هستن. اکثر بینی هایی که دیدم گوشتی بودن. تنها 3 نمونه استخوانی بود بین مریض ها، استخوانی اول 6 ماه از عملش می گذشت، اصلا ورم نداشت به نظرم، بینیش کوچک شده بود از نیم رخ ایرادی نداشت، البته از روبه رو هم همینطور، ولی خوب نمیشد گفت پرفکته. به نظر من خیلی دیگه طبیعی بود، یعنی طول تیغه بینی هنوز زیاد بود نوکشم شاید میشد کوچکتر بشه. نظر خود بیمار هم همین بود. جای بخیه ها هم به تمیزی دکتر ابیانه نبود. در همین حین، دو طرفم دو تا بینی گوشتی نشسته بود هر دو با چسب. اگه اشتباه نکنم یه ماه دو ماه ازرعملشون می گذشت. ولی خوب چسب داشتن و نمیشد قضاوتی کرد. یه خانم استخونی هم بود یه هفته بود عمل شده بود. سعی می کرد حرف نزنه، صورتش ورم داشت هنوز و لب بالاش. گچ بود رو بینیش، رفت گچ رو برادشت چسب زدن واسش ولی خوب نمیشد چیزی متوجه شد. بعد دوتا خانم دیگه با بینی استخوانی بودن، یکی با چسب یکی بی چسب. اونی که بی چسب بود و چند ماه از عملش می گذشت، متاسفانه سه تا ایراد داشت: اول اینکه رو تیغه بینی چال افتاده بود و غضروف تحلیل رفته بود جاشم تیره شده بود، دوم اینکه طول بینی زیاد بود و افتادگی پیدا کرده بود، در حالی که عکسای 1 ماهگی خودش رو نشون داد و ابدا این مشکل دوم رو نداشت اون زمان. سوم اینکه کلوملاش کمی انحراف داشت خیلی جزیی. خودش می گفت خیلی راضی بوده اوایل، اما بعد از ماه اول، به مرور ورم ها که رفته این اشکالات خودش رو نشون داده. می گفت دکتر گفته شما پوستت نازکه و احتمال داره به عمل دوباره بکشه، اومده بود واسه ترمیم صحبت کنه و در نهایت قرار شد آبان ماه عمل کنه. اون یه نفر استخونی دیگه که چسب داشت می گفت منم این مشکل رو دارم، تعریف کرد دکتر داشته ماساژ می داده، یه دفعه یه چیزی تقی صدا داده، دکتر گفته استخون جا مونده، گفت مال منم این فرورفتگی رو پیدا کرده. دیگه رفت تو اتاق و نفهمیدم چی شد در نهایت. یکی دیگه هم دیدم که 8/9 ماه از عملش می گذشت چسب نداشت، اول فکر کردم بینیش استخوانی بوده که گفت نه، گوشتی بوده. بینیش خوب بود از نیمرخ. خودش می گفت نوک بینیش کوفتالو قلمبه بوده ولی الان خیلی خوب جمع شده بود. اما چون بیس بینیش با من فرق داشت از روبه رو دیگه ندیدم. یکی دیگه هم با چسب نشسته بود خیلی خوب بود بینیش که گفت گوشتی بوده، عکس قبل عملش رو که دیدم فهمیدم خیلی نوک بینیش رو خوب جمع کرده واقعا. سر بینیش گوشتی بوده کاملا اما عین استخوانی ها جمع شده بود. بعد که رفت دکتر چسبشو باز کرد خیلی بینیش قشنگ شده بود انصافا. در کل به این نتیجه رسیدم دکتر سجادیان بیشتر واسه بینی گوشتی خوبه تا استخوانی، درست برعکس ابیانه که واسه استخوانی مهارت بیشتری داره. همه از تنفس و بویایی رضایت کامل داشتن ولی به نظرم محل بخیه دکتر ابیانه تمیزتر بود. البته واسه بینی گوشتی چون از زیر می بره دکتر جای بخیه اصلا معلوم نمیشه اما بینی استخوانی چون پوست نازک تری داره محل بخیه یه خورده قرمزی داشت. مریضا همه عمل راحتی داشتن، کبودی یا نداشتن یا کم بوده اما ورم جز ثابت بینی های گوشتی بود جز اون مورد اخر که خیلی خوب بود. خلاصه این که با توجه به مورد من ابیانه بهترراز سجادیان بود...
نرگس جان شما امروز اومده بودی واسه کشیدن تامپون؟ من لباس فرم سرمه ای تنم بود، اما متوجه نشدم شما کدوم هستی... هانا جان من هیچ اطلاعی از دکتر محمددعلی اکبری ندارم. تا حالا اسمش هم نشنیدم تو لیستم نبوده اصلا...مطبشون می دونین کجاست؟ چه سبکیه کارشون واسه چه بینی هایی خوبن؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره بینیم گوشتى بود، من یکسالو نیمه عمل کردم، دکتر ایرادى که گذاشته قبول نمیکنه میگه خوبه ماست فروش که نمیگه ماست من ترشه!! گفت بیا روتوش کنم، درصورتى که روتوش کار یکساعته، این میگه باید کلینیک بسترى شى به اسم روتوش یه کار ترمیمى انجام بده، ولى دیگه نمیخوام با همین دکتر ریسک کنم. بانو منیر راست میگه اگه میخواست خوب در بیاره همون بار اول درست عمل میکرد ،
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
آلما جان سجادیان انگار تو کلومل زیاد وارد نیست شانسى درمیاره یکى خوب میشه یکى بد! کلومل منو رسپینا ورامان هم اینجورى یکم کج کرده، حالا شما خودت هم که از نزدیک دیدى نمونشو میدونى چى میگم
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
الینامو خب اگه خودش ترمیم کنه فقط هزینه کلینیکو میدی ولی با یه دکتر دیگه هزینه کامل عملو میدی. به نظرم با خودش ترمیم کنی بهتر بالاخره سجادیان دکتر ناشی ای نیست حتما میتونه مشکلات پیش اومده رو حل کنه
خسته نباشی نرگس جان منو جز اون روز باز کردن گچ که بخاطر پدرش نبود ، بقیه روزا همش اومد دید! نیومد ببینتت؟! عکسم میذارم حالا یه ماه بشه ، اخه فریما میگه بینیش خیلی خوب شده من کجکاو شدم ، ولی بینی من فعلا مدل پدل نداره منم انقدر دوست دارم ببینمت
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
من فکر کنم اون خانومه که آلما میگه رو دیدم ، اون که رو بینیش فرورفتگی داشت ، البته امروز نه چند وقت پیش , اگه یه خانوم تقریبا میانسال بود واقعا بینیش بد شده بود طفلی! نرگس ایرادات بینی از ٢ ماه به بعد واسه این خانومه پیدا شده بود! فکر کنم واسه رسپینا جونم همین حدودا طول کشید! ولی تو قرار نیست بینیت ایراد دار باشه تازه ورماش میره خوشگل ترم میشه نگران نباش الینامو جون ایشالا شما هم پیش هرکی بری این بار بینیت عالی بشه
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
رزی نه نیومد ببینه . مامانم میگه چجور دکتریه نه بعد از عمل اومد نه دیروز یک دقیقه اومد حال مریضش رو ببینه امروز به شدت کبودم دیگه چشمم جایی رو نمیبینه یک سوراخ بینیم خیلی کیپ تره اصلا سرم تا بالاش نمیره بر میگرده
اشکال نداره نرگس طبیعیه ، مال منم اولش یه سمت اصلا انگار هنوز توش تامپون بود تا قبل از یه هفته خوب میشه نگران نیومدن دکترم نباش ، تو کلینیک بالا سر هیشکی نمیره ، اما وقت کشیدن تامپون من بود ولی کار خاصی نکردا ، یعنی کاری نمیشد کرد، فرم بینیم معلوم نیست هیچی که بخواد ببینه پس بیخودی خودتو ناراحت نکن ،ولی در کل این دکتر یه کتک مفصل میخواد نرگس اگه گلوت درد نمیکنه و خونریزی بینیت بند اومده آناناس تازه بگیر بخور ، خیلی خوب جواب میده