2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016065 بازدید | 66529 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه کی میخوای عمل کنی؟گفتی از 21 شهریور کلاسات شروع میشه تو که هنوز آندوسکوپی هم نکردی ناربن رزی بالاخره براش اومدی ؟ چه ایرادایی میگیری از بینیت ؟ رزی تو دو روز تو هفته رو میری برای تعویض چسب؟ قبل از عوض کردن چسب باید حمام رفت؟ من چهارشنبه ها کلاس دارم. میشه قبل از دانشگاه برم حموم از اون راه برم یا اینکه بیام خونه برم حمام؟ میدونم خیلی سوال مسخره ایه اما فکرم مشغول شده خوب
ناربن من که اصلا دردی حس نکردم حالا اونی که انحراف داره یکم بیشتر حس میکنه . از درد نترس خودت رو برای درد آماده کن عزیزم بالاخره مراحل بعدیش که درد داره این همه عمل کردن تونستن ما هم میتونیم
سلام ماهیلای جان خوبی؟ من عزیزم فعلا قصد عمل ندارم فعلا تو فاز تحقیقات و لیست دکترا و اینام حتی حضوری هم نرفتم بعد ک دکترامو انتخاب کردم میرم مطب گردی، البته اگر عملم حتمی شد من خودم باید پول جمع کنم عزیزم.
سلام دوستان، من و دوستم دوشنبه هم رفتیم مطب دکتر فتح سامی. اول از همه این که با مطب محبی و کامیابی زمین تا آسمون فرق داشت. خیلی تمیز و مرتب بود. سکوت برقرار بود. خوبیش این بود که دوشنبه ها مریضایی که چند ماهی از عملشون گذشته می یان عموما. یه پسره بود که ده سال پیش عمل کرده بود اومده بود واسه ترمیم، خوب بود دماغش اما یه کم سربالا بود اومده بود بیاره پایین تر. بعد یه خانمومی بود که قبل عمل بینی گوشتی شکسته و بسیار بزرگی داشت واقعا واسش جمع کرده بود خیلی خوب شده بود. مدل بینیش به من نمی یومد اما واسه اون صورت و نسبت به قبل عملش بینیش خیلی خوب بود. یه دختری هم بود که که بینیشو کوچیک بود به نظر من خوب بود. به نظر دوستم خیلی کناره های استخوان بینی تراشیده شده بود. یکی هم اومده بود که 10 سال پیش باهاش عمل داشته 1 سال پیش ترمیم کرده بود از عمل قبل ترمیمش خیلی خیلی راضی بود. اما در اثر تصادف بینیش ضربه خورده بود اومده بود نشون بده چون متورم بود. یکی از بچه های این سایت هم که گویا از سامی خیلی نارضیه دیدیم. به نظر من و دوستم که بینیش عالللللللللللللللییییییی بود. می گفت تیغم ناصافه بالاش، خیلی باید دقت می کردی تا این موضوع دیده شه، به نظرم حالت طبیعی می داد به بینیش اما خوب اون می گفت این اشکال کار دکتره. بعدم می گفت آبریزش دارم واسه این اومده بود پیش دکتر، 8 ماه از عملش می گذشت. در این لحظه منشی ها که احساس کردن شاید مشتری ها بپرنن در اثر انتقادات این خانم گفتن لطفا مطب رو ترک کنین. در مجموع ما نمونه بد اصلا ندیدیم اونجا، نا قرینگی هم ندیدیم، کجی هم همینطور. این دکتر فعلا تو لیست ما هست.
اون دوستایی که گول عکسای اینستاگرام محبی رو می خوردن... واقعا این طور نیست. به نظر من که از نزدیک نمونه بیماراشو شنبه تو مطب دیدم، عدم قرینگی و انحراف بینی مشکلی شابع در بین بیمارای محبی است. این نظر منه...
الما بینی استخونی دیدی که خوب کوچیک کرده باشه منظورم از نیپرخ و 3 رخه نه از روبرو چون از روبرو بینی خود به خود جمع جور میشه ارتفاع چه طور ارتفاع بینی خوب گرفته بود
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست