2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016072 بازدید | 66529 پست
نانازی جون، از نیم رخ نه، خیلی کوچیک نبود، اما نمی دونم گوشتی بودن یا استخونی. مثلا اون پسره از نیم رخ فاصله پره تا نوک بینی یه کم زیاد بود که اومده بود کم کنه و ترمیم کنه. اون خانمه که گوشتی بود هم همینطور. کلا نیمرخ عملا به خوبیه نمای روبه رو نبود. اما مال اون دختره که گفتم انگار کناره های استخوان بینی خیلی تراش خورده چرا کوچیک تر بود انگار. اون استخونی بود به نظرم. می دونی چیه، بینی ها خوب بود در مجموع، اما دقیقا به مدلی که من می خوام نزدیک نبود. واسه همین دیگه خیلی سوال واپرس نکردم، از بدشانسی دندون درد گرفته بودم اصلا یه وضعی...خوصلم نمی یومد دیگه
نرگس جون به سلامتی فردا شب خود خانم مجیدی بهتون زنگ میزنن عزیزم ❤️
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کار دکتر کوچک زاده چه طوره؟ میشه توضیح بدین؟ کسی نمونه دیده آیا؟ تو مطب محبی اسمش رو شنیدم تاکید می کردن که کارش خوبه. راستی کار دکتر خاص احمدی چه طوره؟ کسی می دونه؟
آلما جونم من خودم قراره پیش دکتر کوچک زاده عمل کنم چون تعریفشو از این و اون خیلی شنیدم و یکی از آشناهامونو خیلی خوب عمل کرده.... دوباریم که رفتم مطبش بار اول خیلی شلوغ بود بینیای هم که دیدم به جز یکی که روز سوم عملش بود همه خوب و کوچیک بودن .... تو اوناییم که تازه عمل کرده بودن زیاد کبودی ندیدم به جز یکی که واقعا همه جاش کبود بود....روز دومم که رفتم چون خودش نبود خلوت بود اوناییم که برا چسب اومده بودن بینیاش خوب بود...من که مورد خرابی ندیدم تو کاراش.... دکتر خودشم خیلی مهربونه ... تپل مهربوون ولی چیزی که منو نگران میکنه اینه که بینیای استخونیو بهتر عمل میکنه ولی بینی من گوشتیه....یکی دیکه هم اینه که اصلا به حرفت گپش نمیده ینی اصلناااااااا هرکاری خودش دوست داره میکنه ...اون روز یه دختره تو مطب میگفتدکتر کوچک زاده معروفه به این که ببینه چه حوری به صورتت میاد همون جوری عمل میکنه.... میترسم با اینکه کارش خوبه دماغی که برام عمل میکنه سلیقه من نباشه...چون همون روزکشتم خودمو گفتم قوس میخوام ...گفت نمیدم به صورتت نمیااد
بالاخره موفق شدم من رفتم یه سرچی کردم در موردش. گویا راضی زیاد داره، اما نمونه ندیدم ازش، ساهارا جان نمونه ای از کارش داری بزاری از کارای خاص احمدی خوشم میاد میخوام حتما ببینم. اما دو نکته در مورد ایشون مرددم کرده، یکی سن بالا و دیگری عمل بسته اشون. البته تو عکسای سایت خیلی خوب سایز بینی رو تغییر دادن
href="http://lilypie.com/">Lilypie First Birthday tickers
http://s1.upload7.ir/downloads/nceMyjwdGbEJMKdmHToyofBXSC8MpN4CQ8efhBjP/2015-09-08_21-37-20.png از اینم خوشم میاد اما فکر نکنم بینیم قابلیت اینو داشته باشه. ایشون انگار بینیشون قبلا گوشتی بوده
href="http://lilypie.com/">Lilypie First Birthday tickers