2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016042 بازدید | 66529 پست
نکه خودش خیلی بینی کوچیک و قلمی داره ، هی رو مردم عیب میذاره چه اعتماد بنفسی دارن ملت
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
ناربن آندوسکوپی هر سوراخ بینی 30 ثانیه هم نمیشه انحراف نداشته باشی به هیچ وجه درد نداره من که خوشم هم اومده بود به دکتر هم گفتم اصلنم درد نداشت گفت به خاطر اینکه انحراف نداری منم تا پامو گذاشتم تو مطب گفت ماشالا کجایی هستی چه دماغی منم بلافاصله به بینی خودش نگاه کردم فکر کنم منظورم رو فهمید موقع آندوسکوپی هم گفت چی میخوای از این دماغ گنده منم گفتم خودم میدونم بزرگه وگرنه عمل نمی کردم حالا بذار عمل کنم حالش رو میگیرم رزی عکس خودش رو از فیسبوکش برداشتم براش فتوشاپ کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آسمان ارغوان و... پیش هر کی میری چایچیان نرو دختر دوست مامانم پیش اون عمل کرد یعنی هر ایرادی بگی بینیش پیدا کرد بیچاره مامانش خیلی غصه میخورد انقدر هم پیش مامان من گفت مامانم اصلا نمیذاشت عمل کنم یکسال طول کشید تا راضیش کنم
باشه نرگس جان. رفتم ترمیمی ها رو خوندم پشیمون شدم پریانکا من سلیقه ام مثل شماست، از بینی که قبلا گذاشته بودی خیلی خوشم میاد. ونم تو اون مایه ها میخوام.
href="http://lilypie.com/">Lilypie First Birthday tickers
آسمان من فکر کنم سوراخای بینی رو مثل همون حالت قبلی در میاره فقط جمع تر . اما اگه نوک مربعی دوست داری تو کارای سجادیان ندیدم. آسمان خوبه ببینی کدوم دکتر ناراضی کمتر داره اما زیاد تاپیک ترمیمی نرو مخصوصا قبل از عمل خیلی تو دل آدم خالی میشه . امیدوارم و از ته دل دعا میکنم مشکل همشون حل شه و بچه های اینجا هم کارشون به ترمیم نکشه
اقا سعید بله امروز ازساعت ۵ تا ۶ و سی دقیقه اونجا بودم دوتا اقا با بینی چسب زده دیدم نرگس به من گفت انحراف شدید داری پس حتما دردم میگیره گفت قوس نمیدم من گفتم یکم ملایم میخوام گفت ببینم چی میشه گفتم زیاد وسواس ندارما گفت همتون همین و میگید بعد عمل میایید میگید چرا اینکارو نکردی کلا یکم میگذشت یه کتکی چیزی میزد!
ناربن به خاطر من عصبانی بوده فکر کنم ، اصلا یه ایراداتی از بینیم میگیرم ، قبل عمل کسی همچین ایرادی رو مطرح میکرد تا یه هفته بهش میخندیدم میگفتم طرف خله ، حالا خودم دکترو خل کردم همشم اول وقت میرم ، دکتر تا فردا صبح از نظر روانی تکمیل میشه راستی منم انحراف داشتم ، طوری درد نمیگیره که اذیتشی فقط برات خیلی بالا رفتن اون لوله هه خوشایند نیست
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی