2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016042 بازدید | 66529 پست
سلام نرگس جون...مرسی شما خوبی؟؟ مماخمم خوبه . امروز 37 روزه شده دماغم :D ورک نوکش خیلی بهتر شده .. ولی از روبرو هنوز تیغم خیلی ورم داره :| اصلا نگران نباش نرگس جون...منم دقیقا مثل شما بودم . تو اتاق عمل پرستاره که اومد بهم سرم و اینا بزنه میگفت کی ازت خون گرفتن که هنووز دستت کبوده .. گفتم یه هفته پیش...همینجوری مونده بود :D من کلا هم خیلی زود کبود میشم دیگه همه رو اماده کرده بودم که کل صورتم کبود باشه ولی خدارو شکر اصلا اینجوری نشد . فقط یه کم زیر چشمام و گوشه ی چشمم همین...بعدشم تا روز 5 6 کاملا برطرف شد . دکتر کاراش اصلا کبودیه زیاد نداره .. ولی ورم چرا...شمام ک بینیت استخونیه ورمشم خیلی کم خواهد بود ایشالله .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ناز دختر : کلا بینی طبیعی خیلی کم پیدا میشه که یه کم نوکش سربالا باشه .. ولی وقتی عمل میشه یه کم به هر حال میره بالا تر .. منم بینیم نوکش خیلی جمع شده .. اولا همین حس رو داشتم که نکنه فاصله ی بینی تا لبم انقدر زیاد شده باشه ... ولی واقعا بیشتر نشده .. همونه فقط چون نوک بینی جمع تر شده و یه کم هم به سمت بالا تر رفته این فاصله بیشتر به نظر میاد . یه حالا بازم وقت هست که لب بالات بخواد به حالت طبیعی خودش برگرده...مطمئن باش بهتر میشه . ولی خب به هر حال این فاصله همون جور که گفتم بیشتر از قبل به چشم میاد.
آسمان(37W)ارغوانم به امید خدا 25 شهریور میاد تو بغلم : :))))) نمیدونستم چجوری باید صداتون کنم واقعا :))))) من یکی از دکترایی که بعد از عمل خیلی خداروشکر کردم که پیشش نرفتم چایچیان بود .. :| تازگیا یکی از اشنایان باهاش عمل کرده که واقعا خوب نشده :| یکی دیگه هم که میشناسم باهاش عمل شده استخون بینیش زده بود بیرون . و تو تاپیک ترمیمی ها هم خیــــــــلی ناراضی داش یادمه . حالا میخوای بری مطبش برو و خودت ببین چ خبره . اها راستی هر دفعه هم که بعد عمل بخوای بری پیشش ویزیت میگیره . بحث پولش نیست خیلی ولی واقعا زوره :|
ساهارا جان مگه خسروی سایت داره؟
خسروی جای بخیه هاش عین چنگ گربه تو صورت بعضیا میمونه
من دیدم این موردو
اما منم یه نمونه دیدم خوشم اومد.البته جای بخیه اش خیلی خیلی تابلو بود.
« ناربن » امروز رفتی پیشش؟ منم امروز اونجا بودم به ماه از عملم میگذره به من که گفت اصن عمل نکن تغیر نمیکنی تو اتاق عملم هی میگفت چرا بینیت نوک نداره ! ولی امروز هم خودش هم اتنا که بینیمو دیدن گفتن خیلی خوب شده
ناربن درد نداره بیشتر از ٥ دقیقه هم نمیشه! واقعا دکتر گفت بینیت درازه؟!
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی