2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016042 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساناز جان دکترو خسروی فانتزی عمل میکنه من داداشم پیشش عمل کرد.من دوس ندارم.چون به چهره اش نمیاد اما برا خانما فرق میکنه مطبش بیمارستان میر هست شنبه یک بعدازظهر برو کلی نمونه میبینی مطبش خیلی شلوغه
سلام ماهیلا جوون؟! شما خوبی؟! تقریبا ٣ هفته شده بنظرم که از عملم میگذره تا دو ماهم باید چسب بزنم انگار شما چطوری؟! ورمات خوب شد؟!
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
سلام بچه ها سلام رزی جون خوبم ممنون... ورم بالای بینینم که خیلی بهتره... ورم نوک بینی و پره ها کمی بیشتره... ولی کلا خیلی خوبه من تا 7 روز دیگه باید ستا چسب رو شبانه روزی بزنم و 10 روز بعدش هم فقط شبها... بعد هم چسب زدن تمام میشه رزی ورمهای تو خوب شده؟ بینیت فرم اصلیش رو نشون داده ؟
من در طول یکسال تمام این تاپیک رو خوندم. امیدوارم هرکی عمل کرده، بینیش عالی باشه و هرکی دنبال دکتر خوبه سریع به نتیجه برسه. م من خودم تصمیم دارم تو دی بینیم رو عمل کنم و تا اون موقع برم مطب دکترایی که مدنظرمه بینی خودم استخونی و غضروفیه. بینی طبیعی و شیک میخوام با زاویه ۱۱۰. تو مایه های بینی ناتالی پورتمن دکترای مدنظرم واسه مطب گردی غلامرضا احمدی، احمدی خاص، راستکاری، ابیانه، موسوی، کرمی، مفرد، چایچیان،سلطانی،دیگه یادم نیست. اگر اطلاعات و کمکی میتونستید بهم کنید ممنون میشم ازتون.
href="http://lilypie.com/">Lilypie First Birthday tickers
ندولی جان من یه خانم پیش دکتر خسروی عمل کرده بود دیدیم بینیش نیمه فانتری عمل مرده بود عالی شده بود بیشتر طبیعی میزد. خودش که میگفت فقط یه قوس بهبینیش داده ولی من باور نکردم اخه نوک بینیش دست خورده بود ، تعریف دکتر حیدر نیک پورم زیاد شنیدم نمیدونید کارش چطوره؟؟؟
آسمون جان از دکتر اول من یک نمونه دیدم سوراخای بینی طفلی رو انگار روی بینیش گذاشته بود..یعنی داخل بینی دیده میشه دکتر دوم احتمالا منظورت دکتر خاص احمدی هست.. سایت دارن.. برو نمونه ها رو ببین... به نظر من مدل بینیها خوب بود.. اما سوراخها توی عکس تمیز نبود.. بقیه رو هم نمیشناسم عزیزم
من رفتم تو سایت دکتر خسروی اگه منظورتون خسرو خسروی هست اینجوری که من متوجه شدم ایشون یه جراح عمومی هستن که بینی عمل میکنن در صورتی که برای جراح بینی یا باید جراح گوش و حلق و بینی یا فک و صورت یا فوق تخصص جراحی پلاستیک بود.... متخصص جراحی پلاستیک نداریم..فقط فوق تخصص جراحی پلاستیک..... من که نه شیراز میخوام عمل کنم نه ایشونو میشناسم نه شیرازیم..... اما به نظرم عمل بینی پیش یه جراح عمومی یکم ریسکی هستش....حواستونو جمع کنین دوستای گلم که یه عمر پشیمون نشین
ثمین جونم بستگی داره که چه سبکی بخوای... به نظرم از بقیه نپرس پیش کی عمل کنی ...چون سلیقه ها فرق داره ... آمار چنتا دکتر خوبو بگیر برو نمونه کاراشونو ببین....بعد نزدیک به سلیقه خودت انتخاب کن