2777
2789
عنوان

در مورد جوکر بانوان

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرار نیست توی جوکر

همه کمدین باشن ، اتفاقا همین تفاوت باعث میشه قشنگتر بشه 

تو جوکر آقایون شاهرخ استخری و آورده بودن اونم کمدین نبود ولی رفته رفته قشنگ شد 

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 

یه بازیگرواقعی  باید بتونه در عین جدی بودن کمدی باشه وگرنه از اون دسته ادمایی که نیششون تا بناگوششون بازه زیاده

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
من از رشید خوشم نمیاد فقط سعی داشت با شوخی جنسی همه رو بخندونه کل حرفاش مثبت هجده بود

وای چقدر سلیقه ها متفاوته حالا من عاشق رشید بودم یعنی یکی از بهترینا بود به نظرم

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
خب به چه درد ما میخوره 😂

اره واقعا، ایرانیا عاشق پوست سفید و چشم روشن هستن، اتفاقا بعنوان یه فرانسوی قیافش خیلی معمولیه، اگه بازیگر با استعدادی بود تو همون فرانسه موفق و مطرح میشد

وای چقدر سلیقه ها متفاوته حالا من عاشق رشید بودم یعنی یکی از بهترینا بود به نظرم

خیلیا دوستش دارن من از شخصیتش خوشم نمیاد کلا با حرفای زشت سعی میکنه مردمو بخندونه اونجوری که من تو اینستا خوندم حمید. لولایی هم از شوخیای رشید خوشش نمیومد میگفتن واسه همونه اینبار اونجوری رفته تو قیافه