2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نرگس جون به زارعی زنگ زدم هفته پیش دیروز تازه وقت مشاوره داد فردا پیش نادریان وقت دارم دوستم عمل کرده خرداد ۶۵۰۰ خیلی عالی شده شنیدم اسم اشنا بیاری تخفیف میده اگر موافقت کرد پیش همون عمل میکنم وگرنه چهارشنبه هم سجادیان باید برم شنبه هم یحیوی یحیوی ۸۵۰۰ میگیره !! بدجوری هم ابیانه به دلم نشسته همه با چسب بودن ولی تیغه بینی صاف سوراخ ها اندازه همه راضی و خوشحال اصلا موندم چه کنم ...
ناربن جان نادریان یکی از گزینه های منم هست. شما مطب رفتی نمونه بدون چسب بعد چند ماه ببینی ازشون؟ منم تو مترو یکی رو دیدم پیش ابیانه عمل کرده بود خیلی خوب بود، به چیزی که می خوام نزدیک بود حدودا. شما اونجا چی دیدی؟ برام می گی؟ اگر قبلا توضیح دادی می گی صفحه چند تاپیک برم بخونم؟ خیلی ممنونت می شم.
سلام رسپینا جووون ، وایییی خدا رو شکر عزیزم ، ایشالا که بینیت عالی میشه فاطمه جونم بینی شما هم عالی شده ، ورم داره اونام بره عالی تر میشه، مبارکت باشه نرگس یه بار دیگه راجب قوس و این چیزا حرف زدی به جای دکتر برای تو میاما! خود دانی 😝
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
آلما جان ، نادریان به شدت به گیر نگیر داره
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
ناربن دیروز رفتی پیش زارعی مشاوره چی گفت؟ نمونه ای هم دیدی؟ خوب بگرد و حواست رو جمع کن بهترین انتخاب رو داشته باشی ایشالا رسپینا خیلی خیلی خوشحال شدم و خبر خوبی بود که نیاز به پیوند نیست خدا رو شکر ایشالا که با یک روتوش ساده بهترین نتیجه رو میگیری رزی من در حد همینی که الان تو داری قوس میخوام خوب من ندیده میگم خوبه اصلا به دکتر میگم مثل رزی
نرگس بچه ها من هر روز بیشتر از دیروز ناراحتم اگه خیلی ایراد ناجوری ندارین واقعا عمل نکنین به استرس و نگرانی های بعدش واقعا نمی ارزه
من که ناراحتم :( خیلی دیروز با این که نوبت داشتم از یه شهر دیگه کوبیدم رفتم تهران جواب آزمایش نشون بدم دکتر نیومده بود :\ بعدم منشیش گفت دکتر تا ۲۸ مهر عمل نمیکنه وقتش پره خوب من هم دانشگاه دارم اون موقع هم تو پاییز پشت سر هم سرما میخورم فاطمه جون عکس بینیتو بزار بازم عزیزم من ندیدم
رزی جان شما همونی که پیش سجادیان عمل کردی قوس میخواستی برات نداده؟ منم همین دردو دارم دکتر کوچک زاده گفت برات قوس نمیدم...نمیدونم شاید الکی گفته بعدا بده ولی من الان ناراحتم ...کلا دچار افسردگی شدم برا عمل ...برنامم اونجوری که میخواست پیش نرفت :(
بله ساهارا جان (ببخشید تلفظ اسمت رو اگه اشتباه کردم) ایشالا که وقت عمل جوری عمل کنن که بهتون بیاد و همون جوری شه که دوست داری شما هم برای من دعا کن ، اگه خیلی نگرانی قرصای ویتامین های گروه B رو فکر کنم برات خوب باشه زیر نظر دکتر مصرف کنی ، الان همش انرژی مثبت بده به خودت که ایشالا بینیت عالی شه من واسه چیزی که میبینم ناراحتم ، شما اما بیخودی استرست رو زیاد نکن ، دعا میکنم بینیت عالی شه ، شما هم واسه من دعا کن
تامارا 5.500 سقف قیمت سجادیان، ممکنه به کوچولو کمترم بشه
2810