2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015609 بازدید | 66529 پست
سلام بچه ها،من اواسط شهریور وقت عمل دارم!!! :) یکم بگین از قبل عمل باید چیکارکنم؟!!واسه چسب من میخام برگردم شهرمون میتونم خودم بزنم؟
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو سه هفته ی اول چسب زدن رو شکل گیری بینی تاثیر داره از اون به بعدش برای ورم خوبه..پس اگه میتونید برید مطب که دکتر براتون بزنه خیلی بهتره. اصلا این که دکتر سجادیان تا هر وقت که لازم باشه چسب بزنی میتونی بری مطبش یه مزیته .. همین که دکتر رو دو بار در هفته ببینی و وضعیت بینیت رو چک کنه یه جور تسکینه به نظر من :D
دختر کوهستان فکر کنم این مطلب به دردتون بخوره این مطلب در مورد اثرات روانی جراحی بینی هستش و امیدوارم براتون مفید باشه اثرات روانی جراحی زیبایی بینی مطلب زیر هم در مورد عوارض جراحی بینی هستش عوارض جراحی بینی
دختر کوهستان سوالاتتو زنگ بزن از دکتر عبدل زاده مشاوره بگیر که خیالت راحت باشه این اطلاعات تماسشونه آدرس مطب: تهران، میدان ولیعصر، خیابان بابک بهرامی ساختمان ۷، پلاک ۱، طبقه ۳۳ زمان و روز پذیرش: شنبه، سه شنبه و چهارشنبه، ۱۷ تا ۲۰ بعدازظهر تلفن مشاوره: 88658909 http://drabdolzade.com/fa/
خواهش می‌کنم، امیدوارم این مطالب براتون مفید بوده باشه حقیقتش قیمت‌ها رو خوب اطلاع ندارم در مورد دکتر خوب هم تو این زمینه خیلی دکترهای خوب و توانایی داریم ولی مسئله‌ای که هست اینه که بعضی موارد سلیقه‌ای هستش و شاید شما اون دکترایی که من معرفی می‌کنم رو نپسندید و از نظر شما فاکتورهای دیگه‌ای مهم باشه به نظرم بهتره به سایت دکترای معتبر برید و نمونه تصاویر جراحی‌هایی که انجام دادن رو ببینید، بعد هر کدوم رو که خوشتون اومد و به نظرتون خوب بود یه وقت حضوری بگیرید و برای مشاوره برید پیششون، بعد در آخر همه موارد رو جمع بندی کنید و تصمیم بگیرید چند تا مورد رو فقط فراموش نکنید، حتما از کسانی که پیش اون دکتر مورد نظر عمل رو انجام دادن راهنمایی بخواید، به راهنمایی یک نفر بسنده نکنید و سعی کنید برای هر دکتر از راهنمایی چند نفری که قبلا پیششون عمل انجام دادن استفاده کنید در مطب هر پزشک هم میتونید تصاویر بیشتری از جراحی‌هایی که انجام دادن رو مشاهده کنید حتما حتما حتما پیش دکتر متخصص این کار برید و تحقیق کنید که عضو انجمن جراحان پلاستیک باشه حتما و گول تبلیغات پزشکان غیر متخصص رو نخورید این رو هم در خاطر داشته باشید قیمت بالای بعضی پزشکان تضمین خوب بودن کارشون نیست و همینطور قیمت پایین بعضی از پزشکان دیگه هم نشونه خوب بودنشون نیست، سعی کنید که انتخاب عاقلانه‌ای با توجه به تحقیقات خودتون و مشاوره‌هایی که از بیماران قبلی پزشکان می‌گیرید داشته باشید براتون از صمیم قلب آرزوی موفقیت و پیروزی می‌کنم موفق باشید
فاطمه جان پیش هردکتری هروقت بخوای میتونی ببینیش مثلا من الان رفته بودم چکاپ یکی از مریض های دکتر میگفت من محل کارم نزدیک هرروز اینجام هی میگم اینش اینطوریه اونجاش این طوریه منشیشم الان بهش گفت دکتردوتاازمریضای شماداشته باشه کلامطب و تعطیل میکنه