2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015630 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا 6 تا 6.5؟ فکر نکنم هزینه متفرقه اش یک میلیون بشه من به این نتیجه رسیدم هر چی رو یک عضو زوم کنی بیشتر اذیتت میکنه. من هنوز عمل نکردم تنفسم خیلی خوبه و دکتر هم اندوسکوپی کرد خیلی تعریف کرد حالا از بس به بینی فکر کردم چند روزه حس خوبی نسبت به تنفسم ندارم حالا از حساس شدنه یا چشم دکتر بوده یا این که من قبلا به بینیم دقت نمی کردم فقط به نظرم بزرگ بود اما الان کلی عیب ریز و درشت پیدا کردم . برای همینه بعضیا بعد از عمل راضی نیستن چون خیلی دقت میکنن من باید رو خودم کار کنم حساسیتم رو کم کنم
ساناز جان منم میخاستم شیراز عمل کنم خیلیهم تحقیق کردم خیلی از دوستام گفتن خسروی نژاد ولی دکتر گوش حلق بینی نیست خیلی برتم مهمه که تنفسم خوب باشه واسه همین ترجیح میدم جراحم حتما Ent باشه آصفی هم خوب بود مریضاش راضی بودن
نه ماهیلا نداره اندوسکوپی هم که 200 میگیره از پنج و نیم کم میشه فقط میمونه عکس که انقدر نمیشه بچه ها من پوستم خیلی خوب بودا الان که تصمیم گرفتم که برم آتلیه پوستم یکجوریه جوش زدم اصلا نمیشه آرایش کرد؟ حتی چشم ؟ اه اینجوری خیلی زشت میشم سجادیان هم یک مماخ زشت برام درست میکنه تو آتلیه چند تا عکس میگیرن ؟ از همه زوایا ؟
اکی نرگس من فقط عکس آتلیه ای گرفتم. دکترم آندوسکوپی و چیزای دیگه نخواست ازم وای از آتلیه نگو نرگس.. من کمی چشمم آرایش داشت و به صورتم ضد آفتاب زده بودم.. خانمه بهم گفت کرمتو پاک کن.. گفتم ضد آفتابه.. گفت براقه برقش رو بگیر.. منم یه دستی روش کشیدم بعد هم گفت چشمتو پاک کن.. منم فقط یه کوچولو مداد چشممو پاک کردم.. ریمل و .. موند بعد هم یه هد بند داد بهم گفت بنداز دور سرت جوری که گوشها روی هدبند باشه... یعنی ممکنه آدم رو از این زشت تر هم بکنند... خلاصه افتضاحی بود... بعد هم که گفتند عکسها رو میفرستیم مطب بستگی داره دکترت چه عکسهایی خواسته باشه.. نیم رخ- تمام رخ- سه رخ- بالا- پایین... همه اینها هست..
وقتی میری روی گزینه انتخاب فایل کلیلک میکنی یه صفحه باز میشه توی گوشی خودت که باید فایل مورد نظر را از اونجا انتخاب کنی.. بعد از انتخاب گزینه آپلود را کلیلک کنی و بعد هم آدرسشو اینجا کپی کنی