2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست
امروز رفتم آندوسکوپی اصلا درد نداشت این همه ترسیدم خدا کنه بقیه مراحلش هم راحت باشه انحراف هم نداشتم خدا رو شکر بچه ها قبل از عمل حتما دکتر رو میبینیم و میاد میپرسه چی میخواین ؟ الان که اومدم خونه یادم افتاد نگفتم قوز بینی رو خودش بر میداره یا باز بگم ؟ رزی پس چرا نیومدی ؟ سجادیان قبل از عمل میاد ببینه و بپرسه ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نرگس جان من اصلا به دکترم نگفتم چی میخوام.. سبک کار هر دکتری مشخصه و خودش بهت میگه چیکار میکنه... مثلا به من گفت من یه بینی طبیعی برات درمیارم. فاصله لب تا بینیت تغییری نمیکنه. دماغ نوک بالای فانتزی و عروسکی هم درنمیارم. یک بینی کاملا طبیعی برات درمیارم. بهم گفت بینیت نسبت به صورتت درشته و هارمونی صورتت رو به هم زده.
ماهیلای آخه گفت چی میخوای که من گفتم نوشت قوز رو یادم نبود الان فکر میکنم میگم نکنه فکر کنه قوزش رو دوست دارم باشه اتفاقا به منم دکترم گفت چقدر بینیت نسبت به صورتت بزرگه من خودم زیاد پر توقع نیستم اما دوست دارم تمیز باشه کارش ایشالا که همه به نتیجه دلخواهشون برسن
به سلامتی نرگس جون وقت عملت کی شد؟! من خیلی سعی کردم بیام ولی خواهرم دیر کرد ، منم تنهایی فعلا نباید پشت فرمون بشینم ، حالا ایشالا بعد عملت همو میبینم ، منم یکم از این حالت وحشتناک در بیام خخخخ نرگس قبل بیهوشی دکترو میبینی عزیز دلم ، گرچه خودش همه عیبای بینی رو بر طرف میکنه ولی باز تو واسه خیال جمع بود بهش بگو من ک کولی بازی درآورم گفتم باید همه رو توضیح بدم حق ندارین بیهوشم کنید خخخ تامپون کشیدن واسه من درد داشت بهم کلک زدن گفتن درد نداره اگه هم درد داشته باشه خیلی نیست همینجوری من اشک میریختم ماهیلا جون کدوم سوالا!؟
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
roseiجون برای 21 شهریور وقت گرفتم . دکتر بهم گفت داخل بینیت عالیه و بیرونش عیب داره فقط این کارمو راحت تر میکنه من تا دکتر رو میبینم یادم میره چی بگم کلا خجالتیم نمیشه بنویسم
به سلامتی نرگس فقط یه کوچولو دیر نیست؟ فکر نکنم بتونی با خودت چیزی ببری، حالا میخوای بنویس بعد اگه شد ببر با خودت راستی امروز یه نمونه دیدم ک سوراخ بینیش خیلی کوچولو بود اصلا خوشم نیومد ، ولی خودش راضی بود خیلی زیاد تو رو خدا برای بینی من دعا کنید خوب شه بچه ها لیلا شیروانی نسبت به قیمتش جدیدا نمی ارزه ، اگه هنوز مطبش اگه نرفتی برات بگم ایرادتشو
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
رزی خودم خواستم چون خواهرم تازه پاشو عمل کرده یکم اون روبراه بشه رزی دکتر به تو اولین مشاوره چی گفت ؟ به من خیلی میگه بینیت بزرگه نسبت به صورتت اینو میگه توقعم نره بالا ؟ تامپونت رو کشیدی راحت بود؟ ایشالا که خیلی خوب میشه عزیزم بینی تو هم استخوونی بود؟ طبیعی عمل کردی
درود بر همه هانا متاسفانه اکبری نمیشناسم دلسا زینلی چی میخوای بدونی ازش؟ تنها چیزی که میدونم هنوزم جزو ایراداشه عدم تقارن سوراخای بینیه
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
2810