2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست
Solmaz جووونیییییی!!!!!

تصور کن یه گیره ی لباس به نوک بینیت بزنی. فرم بینی در اون حالت کلیپسی گفته می شه.
البته میزان کلیپسی شدن لزوما به این شدت نیست. اما به این سمت حرکت می کنه.
معمولا دکتر هایی که فاصله ی بین پره ها رو کم میکنن، سوراخ های بینی رو تنگ و کشیده می کنن، و نوک بینی رو زیاد جمع می کنن، مریض ها دچار این عارضه می شن.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاماناا عزیزم مرسیییی چقدر من گیجم در هیچ موردی اطلاعات ندارم D:
پس فردا عمل دارم استرس دارم شدید ولی هیج تز خاصیم ندارم گفت بازم بنویس هرچی می خوای. اخه من نمیدونم چه جوری بنویسم بگم دکتر سرشو جمع کن !! تبغه قشنگ معلوم باشه خیلی کلفت نباشه !!؟ پرهامم یکم جمع کن؟
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
Solmaz جونییییی. اره. همینارو بگو.. بگو نوکشو یکم بالا ببره. چون نوک بینی های سجادیان یکم افتادگی داده
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
افتادگی یعنی چجوری ؟
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
فران !!!!! بدجنس؟ برین پول ویزیت بدین با اون شیروانی که شاگرد شاگرد کمال الملک بوده، بعد منو زنده و حاضر دانشجوی ترم 6 نقاشی ول کنین برین.
تقصیر منه مفت میام مشاوره می دم!
خخخخخخخخخ

:))))))
هیچ جا. گفتم من که فعلا وقت ندارم عمل کنم تا تیر. بشینم استراحت کنم. خخخخخخ
خخخخخخخخخ، فران چه خوب فهمیدی
خخخخخخخخخخ
اقااااا افتادگی چیهههههههههههههههههههه؟
Nadie اگه واقعا اینی که می گی باشی ، نه نمی اد.
اما خوب استثنا هم وجود داره. مثلا نکات زیبایی، چشم، ابرو، لب. ممکنه خطای دید صورتت باشه. من که ندیدمت.
اما در کل، نه نمی اد. چون نوک بینی تو مرکز صورت ، به سمت بالا، مثل یه نقطه ی تاکید می شه، ک با خطای دید ممکنه باعث لوزی وار شدن صورت بشه.
اما باز می گم، صورت نه دو بعدیه نه فقط شامل بینی و چونه. در نتیجه، دستورالعمل و نسخه پیچی اینچنینی براش احتمال خطا داره.
سلام شبتون بخیر خانمها من خواانده خاموش تاپیکتونم و تقریبا در جریان بحثاتون هستم ولی خداییش دیگه نتونستم ساکت بمونم اخه این دکتره چی فکر کرده؟؟؟؟ اصلا با دماغ این بدبختا چه کار کرده؟؟؟ بیچاره مریضاش چه حالی دارن
2810