2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
alaho akbar dame amali che aksaie az binie goshti didim!!! gand zade in agha ke
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
چرا بعضی جاها نوشته لاک نباید داشته باشن خانوما ؟ من حال ندارم پاک کنم!!
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم لینک ترمیمیها
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=468613
ویرگو جون به من گفت تو مطب واست درست میکنم با بیحسی دیگه نمیدونم میخواد چیکار کنه اگه تا تیرماه مشکلاتم حل شه بیخیال میشم ولی در غیر اینصورت حتما میرم ایرداشو برطرف کنه
دیگر هیچکس برایم او نمیشود حتی خودش...
سلام . mry82 کدوم صادقی رو میگی ؟ دکتر شاهین محمدصادقی ؟
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
نازی جون تامپونات رو کشیدی؟
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
حالت چه جوریاس؟ خوب امشب راحت میشی بکشی
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
کیمیا اشکالی که نداره ولی خوب یک ماه هم کافی بود فقط شبها بزن
نازی کبودیت در چه حده عزیزم
نمیشناسمش رزالین رو ، با سامی عمل کرده اونم؟
2810