2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
samy بینیت گوشتیه؟
یکی از دوستای من بینیش گوشتی بود، با حق شناس عمل کرد ۷ سال پیش
الان چند ساله بزرگ تر از قبل عمل شده و نوکش هم افتاده به شدت
البته منم کار خوب از حق شناس دیدم
همین دوستم میگفت هدیه تهرانی هم حق شناس عمل کرده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

Nadie جان، کوتاهدشدن بینی ، هم می تونه مربوط به طول بینی باشه و هم ارتفاع.

طول بینی از قوس بین دو ایرو شروع میشه و تا مرز کلوملا (ستون بینی )، و پشت لب ادامه پیدا میکنه.
کوتاه شدن طول، یعنی این فاصله کم بشه. مثلا بینی عقابی با افتادگی شدید نوک بینی باعث خطای دید و دراز نشان دادن طول بینی میشه. و اگه این افتادگی برطرف شه، طول بینی کوتاه تر نشون می ده.
حالا بعضی از پزشکا به غیر از برطرف کردن ایرادهای اینچنینی، فاصله لب و بینی رو زیاد میکنن، و این اکثرا به قیمت کوتاه شدن طول بینی هست. چون که، خط افقی شروع کلوملا و پره ها رو بالاتر می برن، و در نتیجه طول عمودی بینی کم می شه.

در مورد ارتفاع بینی:
تصور کنین که بصورت طاق باز دراز کشیدین، و کسی براتون یه گونیا عمود میکنه به صورتتون، کنار یکی از پره ها. از کف صورت تا نوک بینی میشه ارتفاع بیتی.
اگر دکتری نوک بینی رو زیاد بالا بکشه، پیوند استخون زیادی بده، چهددر نوک بینی و چه در گودی بین دو ابرو، به صورت کلی ارتفاع بینی زیاد می شه.
اگر هم بینی رو خیلی عضو برجسته ای توی صورت نکنه، یعنی ارتفاع رو کم کرده.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
کوتاه شدن طول عمودی بینی، باعث زیاد شدن فاصله ی بینی و لب می شه. و صورت بیضی شکل رو تشدید می کنه.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
نسترن جان
من از عکسهای سایتش خیلی خوشم نیامد، بنظرم سر بینی را اونطوری که من میخوام جمع نمیکنه. من یکی از مشکلاتم همون نوک دماغمه! بچه ها هم که میگن جدیدا زیاد قوس میده. من فکر کنم قوس زیاد به صورتم نیاد. البته باید نمونه دید اما با این چیزی که بچه ها از اخلاقش گفتن و با شناختی که از اخلاق خودم دارم فکر کنم باهاش دعوام بشه!!
بچه ها اینکه میگن بینی کیلیپسی شده یعنی چی ؟ تو تایپیک ترمیمیا خوندم نفهمیدم
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
نگارینا برو پیش سامی. من از اخلاقش بد گفتم. اما باهاش مشاوره شو. ،مودیه. بیشتر اوقات می گن اخلاقش خوبه.
2810