2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015391 بازدید | 66527 پست
سلام الین جون :D رعایت کن خب دختر جان...بزار زودتر خوب شی...این ورم دیر بره که خیلی اعصاب خورد کنه :| عرق نعنا ، چای سبز ، خاک شیر ، اب کرفس ، شیر و عسل به کم شدن ورم کمک میکنه...زیاد دراز کشیدن و زیاد خوابیدن هم ورم رو زیاد میکنه...حتی اگه تو خونه ای سعی کن تو روز یه کم راه بری . فلفل و ادویه و چای و قهوره و ترشی و حبوبات ، ورم رو زیاد میکنه . کلا غذا های سالم تر بخوری بهتره...غذا های پر کالری هم ورم میاره. ایشالله زودتر راحت شی از دست این ورما... من که روز سوم بعد عملم پوستم از شدن ورم داشت میترکید...ولی خداروشکر بهتر شدم الان :D

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فاطمه جون شما چند وقت هست عمل کردین و اطلاعات در مورد دکترتون میشه در اختیار من هم بزارید و اینکه دکتر محبوبی راد را میشناسید
الهــــی و ربـــی من لی غیرک ...
خدایا! تو پناهِ منی وقتی راهها با همه وسعتشان تنگ می شوند...
ممنون میشم بدونم خرابکاریش چی بوده البته تا حدودی با دیدن منشی هاش منصرف شدم و حالا شما هم میگین خوب نیست
آخه من هرچی خوندم نتونستم راجع به هش اطلاعات دقیق کسب کنم یک نفر هم با ایشون عمل کرده بود و تاریخ و عکس زده بود پیغام فرستادم ولی جوابی نداد
ممنون عزیزم برام دعا کن من خودم نیمه فانتزی دوست دارم و سبک دکتر سامی را دوست دارم ولی از ایشون هم خوب نگفتن و اینکه هزینش بالا هست دکتر محبوبی راد هم بینی روشا فرهانی را عمل کرده و اون مدلش خیلی نازه ولی میگم میترسم به ترمیم بکشه و دچار مشکل بشم چون منشی هاش اصلا خوب نبودن و تحقیقات ی که کردم دکتر های گوش و حلق و بینی خطای بیشتری دارند
راستی خیلی ها از یکی تا دو هفته اول خیلی نالان هستند خدارا شکر شما وضعیت عمومی تون ظاهرا خوب هست یا ؟
منم اصلا مراعات نکردم ورم فک نکنم ربطی ب مراعات داشته باشه من بچه کوچیک داشتم از وقتی گچمو برداشتم کارای روز مره زندگیم و بچه داریمو کردم اصلا اصلا استراحتی نداشتم بعدش یا مراعات
دکتر های گوش و حلق و بینی خطای بیشتری دارند ؟؟؟ وای نه بابا... کسی که در مورد ساختار بینی بیشتر بدونه معلومه خیلی بهتره از کسی که صرفا بیشتر زیبایی مد نظرش باشه...از کجا میگی اینو ؟؟؟؟؟ من یکی از مهم ترین معیارام این بود که حتما متخصص گوش و حلق و بینی باشه دکتر. دو روز اول چون تامپون داشتم خیلی اذیت شدم مخصوصا شب...ولی از وقتی اونارو کشیده خیلی بهترم خداروشکر.
عزیزم توی چند تا مبحث خوندم که دوستای دیگه تحقیق کرده بودند من هم فقط دنبال گوش و حلق و بینی بودم ولی یکی از اونها میگفت از 100 تا شاکی پزشکی 80 تا گوش و حلق و بینی هست و 20 تا جراح پلاستیک
من که از عمل کردن با دکتر محبوبی راد منصرف شدم و تو دکتر های دیگه از سبک دکتر سامی خوشم میاد ولی هم هزینه اش زیاده و هم ایشون هم ناراضی زیاد دارند کسی دکتر خوب برای سبک نیمه فانتزی میشناسه ، ممنون میشم معرفی کنید
2810