2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
بینی من کلکسیون مشکلات بود من سال 84 اولین بار عمل کردم با دکتر رزمپا بینی ام پلی بک بود و نوک گرد و قلقلی که کامل انگار از بینی جدا بود مشکلات داخلی بینی هم داشتم چسبندگی و غضروفی که از داخل بیرون زده بودد و 80 درصد راه نفسم را گرفته بود سال 91 باز مثل دیوونه ها رفتم با خودش روتوش کردم که زد منهدم کرد بینی ام را نوک بینی ام کج شد سوراخهای لنگه به لنگه و کوچیک بزرگ از روزی که قالب را تو عمل دوم برداشتم میدونستم باید ترمیم کنم بهمن 91 عمل دومم بود مهر 92 رفتم پیش سجادیان که قبول کرد ترمیمم را منتهی گفت باید یه سال و نیم بگذره که شد مرداد93 که ترمیم کردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم الان بینیم چسبندگى داره و مشکل تنفسى دارم، اینم بگم قبلا اصلا آلرژى نداشتم بعد عمل بیشتر حالت آبریزش دارم
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
خانم سارا من تاپیک 1 و2 رو کامل مطالعه کردم واحساس میکنم توانجاخیلی از کاربرا راجع به پزشکاشون هیجانی واحساسی نظر میدادن اما توتاپیک 3 وتاپیک ترمیمی که بانو منیر ومل مل وبقیه هستند بچه ها خیلی محتاط واقع گرا ومنطقی حرفاشون رو میزنن این خیلی خوبه همینه که داریم خبرای خوب از ترمیم بچه ها میشنویم. نقاط قوت وضعف پزشکا رومیفهمیم این خدای نکرده به معنی این نیست که کاربرا بخوان کسی رو خراب کنن .خوب ترمیم خود شما هم یه نمونه خوبه .
بانو منیر دوست دارم نظر شما روهم بدونم اصلا بحثمون سر دکتر خاصی نیست یعنی بایدتا روتوش وترمیم وانها وایسیم یا اگر نارضایتی داریم بگیم؟دلیل این که از شما میخوام نظر بدید اینه که میدونم هدفتون فقط کمک به بچه هاست.
الینامو بینی من 80 درصد بهتر شده یه ایرادهایی داره که بهم گفته اگر خواستی بیا برات روتوش کنم کهه هنوز مطمئن نیستم ارزش داشته باشه روتوش کنم یا نه پیوند از خود بینی زد برام یعنی گوش لازم نشد عکس هم شرمنده ام من اینجا عکس زیاد گذاشتم که متاسفانه از جاهایی سر در آورد که خودم شاخ در آوردم حس خوبی نیست آدم عکسش تو گوشی کسایی باشه که نمی شناستشون چون بینی من موقعی مشخص میشه که چقدر بهتر شده که عکس کل چهره ام را قبل و بعد از ترمیم ببینی
مرسی سارا جون واقعا من یه کم امیدوار شدم :| به خدا من قبل عملم خیییلی در مورد دکتر سجادیان تحقیق کردم ... شاید خیلی غیر منطقی باشه ولی اصلا ناراضی ندیده بودم ولی قلبا معتقد بودم که حتما ناراضی داره ولی انقدری نیست . سه بار رفتم مطب...ولی همه راضی بودن .... حتی مریضیایی که دو هفته بود عمل کرده بودن تنفسشون خیلی خوب بود . من الان 5 روزه عمل کردم ولی به اندازه ی روز پنجم خیلی راضیم...خداروشکر...کبودیام که کامل داره میره یه چیز خیلی محوی شده ... تو چشمام اصلا خونمردگی و این ها نداشتم . درد هم خیــــــــــلی کم که با یه استامینوفن راحت برطرف میشد . با اون همه تحقیقی که من کردم جدا دکتری هست که خیلی کم ریسکه . و حتی اگه کارهاش در حد عالی نباشه ولی اصلا اینطوری نیست که بینی رو خراب کنه ... :| نمیدونم یهوو چی شده این همه ناراضی با هم :|
سلام دوستان من هم خیلی عمل کنم ولی راستش رفتم با دکتر محبوبی راد وقت بگیرم که منشی هاش را دیدم و ترسیدم خیلی بینی هاشون کوچیک بود و البته گفتن دکتر ترمیم کرده براشون ولی هم نا متقارن بود و هم نا فرم و خیلی کوچیک چیکار کنم کسی این دکتر را میشناسه از طرفی عمل با دکتر گوش و حلق و بینی را مردد شدم
الهــــی و ربـــی من لی غیرک ...
خدایا! تو پناهِ منی وقتی راهها با همه وسعتشان تنگ می شوند...
راستش از اینکه بعدا دچار مشکل بشم و احتیاج به تر میم پیدا کنم میترسم من ظاهر بینیم از تمام رخ یه کم تپل هست و تنفسم کمی مشکل و راستش را به خواهید دوست دارم زیبا تر بشم
الهــــی و ربـــی من لی غیرک ...
خدایا! تو پناهِ منی وقتی راهها با همه وسعتشان تنگ می شوند...
2810