2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مل مل جونم سراغمو گرفته بودی خانم گل ، یه مدت مسافرتم نمیرسم بیام مماخ جدیدتو ندیدم ولی با این تعریفا مطمعنم که عالی شدی واقعا لیاقتت بیشتر از اینه و مطمعنم بینیت روز به روز عالی تر میشه عزیزم من دکترمو انتخاب کردم فقط منتظرم بیام تهران و اکی کنم انتخابم دکتر علیرضا کامیابی هست ، ناراضی خیلی کم ازش دیدم بچه هایی که چند بار رفتن مطب میگن همه راضی بودن
بچه ها من دیروز با منافی ویزیت شدم. گفت هم از لحاظ تنفسی و هم ظاهری خوب میشی و نظرش مثبت بود از طرفی برای آخر شهریور از دکتر کلانتر هرمزی وقت عمل گرفتم. واقعن گیج شدم و نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم؟!!!
سلام دوستان من دیروز عمل کردم ولی خیلی اضطراب دارم که ببینم چی میشه توی اینه که نگاه میکنم بنظم بالاش باریک شده، البته نمییدونم بخاطره اتلیه که روی بینیم گذاشته یا اینکه واقعا باریک شده راهنماییم کنید
اینکه سوراخ بینی گرد باشه یا کشیده به بیس بینی خییییلی بستگی داره...دکتر نمیتونه کلا همه چیو عوض کنه که...الینامو جان شما قبل عمل امکان نداره سوراخ های بینیت گرد بوده باشه...و بعد عمل انقدر کشیده . من قبل عمل هم سوراخ های بینیم کاملا گرد بود...الان بعد عمل هم با اینکه سه روز گذشته ولی بازم هم اندازه و گرده..که حالا طی دو سه ماه اینده شاید هی اندازه اش یه کم تغییر کنه ولی دیگه دراز که نمیشه .
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مسئولین محترم😉 و دوستاى عزیز🌹 میخواستم ازتون راهنمایى بگیرم ممنون میشم کمکم کنید میخواستم بپرسم کسى دکتر خاص احمدى رو میشناسه؟ کارش چجوریه؟ دکتر وقردوست چطور؟ آیا درسته که بینى ملینا تهرانى رو دکتر خاص احمدى عمل کرده؟ با تشکر از راهنماییتون
2810