2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015444 بازدید | 66527 پست
ب منم میگفت عیب نداره ورمه بعد سه سال میخوابه بعد ک دیگه دید من خیلی گیر دادم گفت مشکل بینی خودته . من درست عمل کردم بینیه خودت واکنش نشون میده اینجوری میشم!!!!
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها از همگی ممنونم ک منو درک کردید و بازم بهم امید امیدوارم همه عمل هاب عالی داشته باشین و اینکه اگر خدایی نکرده احتیاج ب ترمیم داشتین نترسین و انتخاب خوبی مجدد داشته باشین. من دیگه عکسارو برمیدارم
سلام مل مل . بینی جدید مبارک . خیلی عالی شده . خوشحال شدم واست . دکتر امیری زاد کارشو خوب انجام داده. خدا رو شکر که پول داشتی ترمیم کنی . منم دوست داشتم با ایشون عمل کنم . بینیمو گفت ده تومن . ندارم . منصرف شدم . دکتری به خوبی ایشون که دستمزدش پایین باشه از کجا پیدا کنم
آقا سینا این سایت انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی ایران از روی نقشه هست. http://www.plasticsurgeons.ir/plastic-surgeons-map-f.htm من برای استان کهکیلویه و بویراحمد فقط دکتر ابراهیم حاتمی پور رو پیدا کردم که مطبش شیرازه. نمیدونم چرا شیرازو توی استان شما گذاشتن یه نگاهی بکن. این پزشکان همه عضو انجمن جراحان پلاستیکن و اکثرا کاراشون خوبه. اینم لیست دکترای این انجمن: http://www.plasticsurgeons.ir/plastic-surgeons-f.htm
آقا سینا این هم یه لینک دیگه هست از همین نی نی سایت که یکی از کاربرا در مورد پریاوی صحبت کرده: http://mob.ninisite.com/discussion/thread.aspx?threadID=707118&PageNumber=1610 من که اصلا این دکترو نمیشناسم ولی شما نوبتتو عقب بنداز یه چند هفته برو مطبش بشین نمونه ببین. اگر ناراضی دیدی کنسل کن در غیر اینصورت تصمیمتو بگیر. من حرفی که کاربری به نام نسرین نوشته رو براتون میزارم ببینین: سمیرا جان دکتر پریاوی خو گچساران هست ولی دوستم باهاش عمل کرده الان تیغه بینیش کج شده ولی با اینکه فانتزی عمل کرده خیلی به صورتش میاد. خیلی دقت کنید توی اینترنت سرچ کنید و در مورد هر مطلبی که هست پیدا کنید و بخونید. الان توی تاپیک ترمیمیها خیلیا هستن که با یه انتخاب اشتباه دچار دردسر شدن.
مل مل جونم من نتونستم عکساتو ببینم ولی اینجوری که همه میگن عالی شده خیلی برات خوشحالم دختر قوی و با اراده لیاقتت بود که به چیزی‌که دوست داشتی برسی بهترین آرزوها رو دارم برات 😘
سلام خوش گفتار جان ممنونم ازت . خیلی وقته نیستی کجایی؟ بله متاسفانه هزینه بالاست مشکل بینیت چی بود دکتر دید؟ دکتر بشارتی هم ی سر بزن هم شاگرده دکتر بودن هم خانم دکتر حاذقی اند و در همین سبک و سیاق . د. کلانتر هم ی نوبت میخوای بگیر ببین چی میشه البته اگر بری مطبش 4تابینی ببینی بهتره اما بگم کارشون از بینی منم خیلی طبیعی تره ها دکتر منافی هم نهایت ی قیمت بگیر دیگه اینا حدودا تو یه سبکن ولی انگار دکتر امیری زاد و بشارتی نسبت ب د .منافی و کلانتر ی کوچولو نوک بینی رو بالاتر میگیرن ک من این حالت رو بیشتر میپسندم
سلام بچه ها من کاربر خاموش بودم الان به خاطر آقا سینا اومدم که گویا با دکتر پریاوی وقت عمل گرفتن اول پیشاپیش براتون آرزوی موفقیت دارم آقا سینا و بعد اطالاعاتی که راجب به دکتر پریاوی دارم اینکه من تا به حال به شخصه پنج نمونه از کار ایشون دیدم که واقعا هر ۵تاشون داغون شدن تیغه بینی همشون له شده یکی از این نمونه ها هم دختر خاله خودمه که داره دنبال دکتر میگرده برا ترمیم بازم انتخاب با خودتونه
مونا خانم از اینکه نظر دادید واقعا ممنونم والا خودم هم دودل شدم، به غیر از شما چند نفر دیگه هم گفتن که زیاد خوب نیست، یه سری دیگه هم گفتن خوبه واقعا نمیدونم باید چیکار کنم
2810