2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015429 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مل مل عزیزم،بینیت عالی شده گلم،مخصوصا عکس دوم که کامل مثل یک بینی اولیه عمل شده بنظر میومد دست دکترت درد نکنه هم زیبایی بینیت بنظر عالیه و هم تنفست که میگی باز شده خداروشکر عزیزم عکساتو دیدم خیلی خوشحال شدم مبارکت باشه
واقعا دست دکتر امیرى زاد درد نکنه مل مل جان بینیت خییییییلى خوب شده مبارکت باشه، معلومه دکتر ماهریه که تونسته خرابکاریه یه دکتر دیگه رو خوب درست کنه، احسنت به دکترت
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
آره راما جان، پوست بینیمو مخاط بهم میچسبه تا با گوش پاک کن بازش نکنم بینیم کیپ میشه آره مثل گوشت اضافست
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
دوستان شما میدونید حداقل هزینه ای که برای جراحی بینی پرداخت میشه چقدره؟ اصلا شامل چیا میشه؟ فقط هزینه ی جراحیه یا اینکه بیمارستان هم پول می گیره؟ هزینه های دیگه ای هم هست یا یکبار به دکتر پرداخت میشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوستان راستش من شنبه میخوام بینیمو پیش دکتر پریاوی گچساران عمل کنم، ولی الان خیلی استرس دارم خواستم بدونم کسی از دکتر پریاوی اطلاعاتی داره، کارش خوبه یا نه لطفا راهنماییم کنید
2810