2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015454 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر کلامتر هرمزی، عکسامو براش فرستادم هنوز که جواب نداده . توی سایتش نوشته گرفتن وقت ویزیت فقط به این صورت ممکنه. مل مل جان ، آره با دکتر امیری زاد ویزیت شدم. مشکل دماغم پره هاشه که بالاس، دکتر گفت اگه نوکش جمع بشه، پره ت بیشتر میکشه بالا . پس نیاز به پیوند غضروف داره . گفت کار بینیت ظریف کاری هایی که عمل ترمیمی نیاز داره ، میطلبه . دکتر قاضی سعیدی قبول نکرد عملم کنه. گفت حساسی، پره ها بینیتو حوصله ندارم پیوند غضروف بزنم . من نمیخوام با متخصص گوش و حلق عمل بشم . چون عمل جنیوپلاستی چانه رو هم میخوام همزمان انجام بدم . دکتر منافی کار بینیش چطوره؟ راسته میگن کاراش گنده و یوغوره؟ دکتر بشارتی این ور اون ور خوندم که بداخلاقه. میترسم برم پیشش. آخه من عادت دارم زیاد سوال بپرسم . میترسم عصبانی بشه. دکتر سرکارات هم میخوام یه سری بزنم . نمیدونم کار بینی ش چطوره . مل مل میتونی یه توصیفی از کار بینی سرکارات ارایه بدی . ممنون گلم
اولا ممنون از همه ک واقعا لطف دارن ب من .
من فردا هم لینک عکسامو میذارم . چشم.چون قول داده بودم .
تازه قرار بود نیم ساعت بذارم اما تا 9:30شب بود
فردا یا حدودای ساعت11صبح به بعد میذارم ..... .
آقای سینا اصرار نکنید روی دکتری ک چند نمونه کار خرابی داره
این همه دکتر .... چرا اصرار دارید روی ایشون ؟!
سلامتیتون واجبه و نذارید گرفتار شین
.....
آهان فاطمه عزیز برات همگی دعامیکنیم البته یکی دیگهداز اعضا هم امروز عمل دلشت ک من اسمشو فراموش کردم
.......
واسه همه دعا میکنیم من خودم لحظه لحظه استرس و حال شمارو دارم
ان شاءالله عالی شین و خوشحال
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
سلـــــــــــام :D من اومدم :D بالاخره به جمع بینی های عملی پیوستم :D باشد که بعد این همه ورم یه بینی خوشگل تحویل جامعه بدم :D نسبت به اینکه هنوز 24 ساعتم از عملم نگذشته خیلی خوبم به نظرم...خدارو شکر...خدارو شکر 3> یه سوال...من فردا قراره تامپون بکشم این کرمه که داده بهم دکتر تتراسایکلین برای جای بخیه و ایناست ؟ باید قبل از کشیدن تامپون بزنم ؟؟ اخه به نظرم خیلی خشکه بینیم...اینجوری بخواد تامپون بکشه که بیچاره میشم ... یه کمم خوب تر بشم حتما میام از عملم مینویسیم...یه سری چیزا که رعایت کردم و باعث شد خیلی حالم زودتر خوب بشه رو میگم بهتون :* مل مل جون من که عکستو ندیدم ولی این چیزی که دوستان تعریف میکنن خیییلی خوب شده...حالا خداکنه امروز میزاری بتونم ببینم با اینکه مطمئنم خوب شده 3>
2810