2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
ممنون ازتون بله ندولی جان .... وقتی شما هم اون روز گفتین ک از عملشون راضی اند من بیشتر خیالم راحت شد ...... عمل سختی بود بخصوص دندم چون بینی ک درد نداره اما با این اتفاقی ک پیش اومده من دست دکترم رو میبوسم ....... مهمترینش نفس کشیدن بود ک وقتی یه روز بعد عمل مش بینیمو درآورد و نفس کشیدم و بوها رو فهمیدم اشک تو چشای مامانم و من جمع شد و خداروشکر کردیم . خدا واقعا هرنعمتی داده عزیز و ارزشمنده
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مل مل جان عکساتو دیدم. خیلی خیلی بهتر شدی. باید یه دست مریزاد به دکتر امیری زاد گفت. دکتری که به سوگندش متعهد باشه قابل تقدیره. واقعا دکتر امیری زاد برات سنگ تموم گذاشته. خودت هم با پیگیریهات گل کاشتی. امید و پیگیریت همه چیو رو به راه کرد. فقط مل مل جان نگفتنی هزینه ترمیمت چقدر شد؟؟؟؟؟
ممنونم واقعا البته هنوزم باید کلی صبر کرد ب من 16م گفته بودن البته متغیره بسته ب کاری ک میبره هزینه کلینیک بین 2-4م بیمارستان حدودا دو برابر این قیمت دستمزد دکتر اونطور ک تو این رفت و آمدها فهمیدم انگار برای بینی اولیه از8ب بالااست ک قیمتای بالاش ترمیمه
دقیقا البته من نوک بینیم بازم نسبت ب قبل سربالا شده اما عروسکی نه یعنی استاندارده . چون باید تا حدودی بالا باشه ک بعد خودش کمی افتادگی پیدامیکنه. و من واقعا ازاین حالت خودم و خانوادم خوشنون اومد
بله از گوشمه الان بهتر شده رنگش در ضمن کلا جای بخیه تا سه ماه تیره تر میشه از سه تا شش ماه ثابت میمونه و بعد شش ماه کم رنگ میشه و شروع ب همرنگی میکنه این یه اصل کلیه الان یکسری دیگه هم عکس میذارم
2810