2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015455 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الین جون من دیر رسیدم برات پیغام بذارم الان حتما تو اتاق انتظار اتاق عمل باید باشی ریکاوری رو بعد از اینکه عملت تموم شه میبرنت بابا ایول معلومه شجاعیاااااااااااااا تا این لحظه خبر دادی من دارم واست دعا میکنم . الهی سلامت بری و برگردی
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
نگارین من خودم استرس گرفتم بخاطر عمل الین دارم سکته میکنم از یه طرفم هیجان دارم بعد عمل ببینمش انگار خواهرم تو اتاق عمل رفته تو خوبی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم خیلی استرس دارم وای مطمئنم خوب میشه منم خوبم هنوز دارم مامانم و راضی میکنم ته ته دلش راضی نیس ولی ایشالله که راضی بشه تو خوبی؟کاراتو کردی شب احیا به جون خودم خیلی واست دعا کردم همش تو ذهنم بودی
عمل 31 مرداد 94 دکتر کامران خداکرمی
ممنونم نگارین جون الهی فدات شم ..... قربونت برم انقدر مهربونی .... باورت میشه دور و بریهام همه میگن شب احیا کلی برات دعاکردیم ؟! باورم نمیشد کسی اصلا ب یاد من باشه ...ولی چقدر دوستای خوبی اینجا پیدا کردم نگارین جونم ان شاءالله بهترین عمل رو داشته باشی و مامانی هم تا اون روز راضی شه ... تو تاپیک ترمیمی هم یکی از بچه ها دوبار قبلا عمل داشته الان دو هفته پیش با د . امیری زاد عمل کرده میگه راضی ام .... نمیدونی نگارین جون چقدر خوشحال میشم اینکه هر چقدر جلوتر میرم میبینم از مریضای د . امیری زاد هم هستن و راضی اند ....
بچه هایی ک تازه اومدین خوش اومدین .... کار طبیعی : دکتر امیری زاد - بشارتی - منافی - کلانتر هرمزی نیمه فانتزی و حدودا طبیعی : دکتر یحیوی(الین جونی الان زیر دستشه و میفت تو مطبش ک از کاراش راضی بوده ) و خدا کرمی(دوستای خودم راضی بودن ) بچه ها من بخاطر ترمیم بینیم دکترهای زیادی رفتم اما این پزشکان رو از نظر کاری خیلی بیشتر قبول دارم و کم ریسک تر هستن .
سوگندی فدات ....منم واسه همتون از ته دل دعا میکنم ک تا آخرش با سلامتی برین با سلامتی و خوشحالی بیاین ... بچه ها ی وقت ممکنه استرس روز عمل بگیرتم یادم بره یا کاری داشته باشم یا ب نت دسترسی نداشته باشم نتونم حلالیت بگیرم .... حلال کنید ی وقت دلخوری ای چیزی پیش اومده ...پ با هم گفتیم خندیدیم استرس دوستامونو داشتیم و گذشته ... مهم اینه من ی عالمه دوستای خوب پیذا کردم و فهمیدم میشه بدون اینکه جسما هم کنار هم بود ، با هم بود . اگرچه من از عمل اینا نمیترسم .... ششمین باره ک دارم میرم ب دلایل مختلف اتاق عمل وااای بچه ها الین حتما تا قبل بیهوشیش هی گفته بچه ها چی نوشتن تو نی نی سایت چ خبره ؟ چیا میگن؟
2810