2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015493 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوش گفتار جان بینی من یکماهه عمل شده ورم داره از جلو هم عکس گرفتم ظرافت که خودشو نشون نمیده....با این حال من خیلی راضیم بینی خراب مردم رو دیدم واسه من که خدا رو شکررر... یه بینی طبیعی شیک
بله خوش گفتار بینی نگین جان الان کلی باد داره ......... هر کی عمل میکنه همینه خوتمعمل کنی چ بسا بیشتر از اینا ورم کنه چکش میزنن سوهان میکشن ناز ک نمیکنن . خیلی زود قضاوت کردیااا . زیاد از عمل اینا گویا تجربه نداری و وضعیت رو از نزدیک ندیدی
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
دوستان سلام وقتتون بخیر من همیشه خواننده خاموش این بخش بودم و به تجربیات شما توجه میکردم دوستان شما همگی جوون هستید و جویای زیبایی . من تا زمانی که جوونتر بودم اصلا پیگیر این صحبتها نبودم اما الان که دوران میانسالی رو طی میکنم فکر میکنم بهتره کمی به خودم برسم با توجه به اینکه اطلاعات و پیگیریهای شما از من خیلی بیشتر هست به نظرتون این عمل برای من با 46سال سن مناسبه؟
بله بچه ها ، من خیلی ناشیم. هنوز نمونه ندیدم . قطعا ورم داره . ولی احساس میکنم طول بینی نگین خیلی کوتاهه.و این باعث شده دماغش از نیمرخ بزرگ به نظر برسه. شایدم ورمش باعث شده حس کنم کوتاهه. گاهی خطای دید پیش میاد.نگین با تعریفایی که از مفرد کردی یکی از گزینه هام شده. میشه یه عکس جدید همین امروز از بینیت بگیری . لطف میکنی عزیزم.
ببین دوربین رو با فاصله ی یک متری از صورتت بگیر و عکس بنداز. بعد همون قسمت صورتت رو برش بزن. تمام رخت که عالیه. ولی نیم رخت پسند من نیست. چون دوربینو چسبوندی به بینیت. این دفعه با روشی که گفتم از نیمرخت عکس بنداز. اگه عکس قبل عملتو هم میدیدم عالی میشد
خوش گفتار اصلا به بینیت دست نزن من بینی تورو داشتم اصلا به عمل فک نمیکردم همه ادما وقتی میخندن بینیشون پهن میشه به موازات لب یه چیز طبیعیه گلم بینیت ظریفه ریسک عملت بالاست عمل نکن خانوم
2810