2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015475 بازدید | 66527 پست
بچه ها منظورتون از بینی گرد چیه؟ یعنی از نیمرخ که نگاه کنی، ناحیه ی کلوملا پیدا نیست؟ پایین تر از پره ها نیست؟ اگه منظورتون از گرد بودن اینه، منم بدم میاد. ولی اگه منظورتون نوک بینی هست، بدم نمیاد و اتفاقا بینی هایی مث بهنوش طباطبایی و آنا نعمتی که نوکش تیز هست رو دوس ندارم. البته خوشگلشون کرده ولی یه جورایی هم عیب محسوب میشه. بینی خوبه مث کیت میدلتون باشه . نظر شما چیه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها میام بگم که خیلی حساس نباشید دکتر خوب پیدا کردید برید از یه طرف وقتی میبینم سامی با اون همه اسم و رسم خرابکاری میکنه نمیتونم بگم حساس نباشید خیلی مواظب باشید واقعا ریسکه عمل بینی واقعااا
کاتلیا جان اون زمان حرف من این نبود که سامی خرابکاره الانم اینو نمیگم چون نمونه های عالی م از سامی دیدم...حرف من فقط این بود رو دکتر برچسب خدایی نزنین...هیچ دکتری خدا نیست...همه دکترا خوب و بد دارن..خیلیا شهرستانی بودن و امکان مطب گردی نداشتن و معیار تحقیقشون فقط همین نت بود و اون موقع انگار سامی وحی منزل بود...کرده بودنش بت..قشنگ یادمه خیلی از اونایی که پولعملشو نداشتن حسرت میخوردن که چرا نمیتونن باهاش عمل کنن انقدر که ازش تعریفای اغراق امیز میکردن...الانم یکی از دوستای سخت پسند خودم قصد عمل باهاشو داره حتی وقتی بهم یه ماه پیش گفت من کلی م تشویقش کردم و انرژی مثبت دادم...من نمونه بد هم از سامی دیدم مدلی که اصلا باب سلیقه من نبود ولی نمونه خراب یا مشکل تنفسی خدایی ندیده بودم..سامی دکتر قابلی بود ولی نمیدونم چرا خودشو خراب کرد.یه بینی گوشتیرو دیدم بقدری با مهارت جمع کرده بود حظ کردم... من واقعا متاسفم واسه اتفاقی که واسه شما و ارزو و بقیه ناراضی ها افتاده و امیدوارم خدا کمکتون کنه و مشکلتون به بهترین شکل حل بشه...ولی شاید شیر کردن این نارضایتی ها باعث بشه دکترایی مثل سامی بخودشون بیان و واسه همه مرضاشون و نه فقط یه عده خاص همه تلاششونو بکنن و یه اندازه وقت و انرژی و هنر بذارن..چون تواناییشو دارن....
Hana جون به نظر من بینی ها کاملا متناسب با سایز صورت و بقیه ی اجزای صورت بودن . اتفاقا به سایز بینی هم دست میزنه . اگر پیج اینستاگرامش رو دیده باشید مورد اول یه آقایی هست کهدبینیش نصف شده . حتی من خودم تو مطب مریضی رو دیدم که اومده بود گچش رو برداره و میگفت پره هاشم باز کرده و بخیه داره . در کل به نظر من بینی های ابیانه کاملا متناسب با سایر اجزای صورته . نیاز باشه کوچیک میکنه اگر هم نه که فقط فرمش رو تغییر میده .
من مطب ابیانه رفتم و نمونه هایی که دیدم عکسای قبل از عملشونم دیدم اونایی که فرم بینی کوچک بود و مشکل کجی و قوز اینا داشتن خوب شده بودن برای من که فقط از پهنیه بینیم بدم میاد مناسب نبود چون خودش گفت همچین بینی نمیشه که بری جلوی آینه بگی وای چقد تغییر کردم
عمل 31 مرداد 94 دکتر کامران خداکرمی
نگارین ، میشه یه عکس از زاویه ای که سوراخای بینی پیداست، بذاری؟ یعنی دوربین زیر چونه ت باشه. میخوام ببینم دماغت چقدر پهنه. توی اون عکسا که به نظر نمیومد پهن باشه اما کمی از اون زاویه که گفتم، شاید مربع شکل باشه.
hana جون اینجوری هم نیست که کلا چسب نداشته باشه. یک هفته اسپیلنت، یک هفته هم چسب.. بعضیا ممکنه لازم باشه بیشتر چسب بزنن. در مورد افتادگی نوک بینی هم نمی دونم. بعضی از دکترها میگن چسب فقط برا چند روز اول لازمه، بعد از اون فقط رو کم شدن ورم تاثیر داره.
2810