2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015445 بازدید | 66527 پست
من نظری ندارم در مورد اکانتای جدید!!! چون کسی که به خودش مطمئنه دنبال اثبات حرفاش نیست!!!
مریمی متاسفانه یه سری افراد سود جو قصد تخریب و سرکوب نظرات ناراضیان رو دارن که فقط هم در مورد ناراضی های این دکتره محترم وجود داره و این موضوع خودش جای بحث داره!!!
مطلب بعدی اینکه خانومه فرناز شما مختاری هر طور دوست داری فکر کنی در مورده هر دکتری من قصد خراب کردن کسیو ندارم بارها گفتم مخاطبم با افرادیه که گول تبلیغات و عکسای سایت رو میخورن!!! عین خودم!!! من همه سعی و تلاشم اینه قربانی دیگه ای مثل من متولد نشه!!!
در مورد بخیه و جای بخیه هم همون طور که خانومه آرزو گفتن دکتر شاهین فتح سامی نسخه ی بعد از عملشون فقط پماد چشمی تتراسایکلین برای چرب کردن بخیه های داخلی بینی
قرص سیتیریزین ، تترتسایکلین، سیفیکسیم ، قطره ی نازوفرین برای ٣ روز بوده
نمیدونم شما با اطمینان و تاکید رو حرفاتون میخواید چی رو ثابت کنید!!! اینکه این دکتر نه کار خراب داره نه جای بخیه و نه مشکل تنفسی!!!
دروغ چرا بخاطر جو بشدت مشکوک و تبلیغاتی اینجا من هیچگونه عکسی از خودم توی این سایت قرار نخواهم داد تا تکلیف این شک و شبه ها برطرف شه!!! هرکسم میخواد هر حرفی بزنه اصلا واسم مهم نیست!!! چون واسه اثبات حرفام به یه عده آدم که هویتشون جای بحث داره وقت تلف نمیکنم.
ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدایییییییی من یادش بخیر چننننن وقت بود نیومده بودم ذوق مرگ شدم صفحه آخر اسم دکترمو میشنوم!!! :) پرپر لدفاااااااااا عکستو بزار
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
سلامممممممم سوسی منو یادت اومد?
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
احمدی جان :) امیدوارم منم نتیجه شما رو بگیرم و همینجوری خدا رو شکر کنم! ازت ممنونم واقعن اینکه من بعد یه مدت طولانی بیام و شماهم بیای و دلمو قرص کنی حتما بی حکمت نبوده.لطف خداست.اتفاقا من امروز یهوویی یه دعای نادعلی وسط وسایلام دیدم روش نوشته اگر کسی را مهمی پیش آید نادعلی را هفت بار بخواند!یه بار خوندم و گفتم برای این چندتا مهم زندگی بخونم از حالا.یکیش عمل بینی خوب و سالم و زیبایی بخش بود که انشاله برای همه ی ما اتفاق بیفته.التماس دعا تو این ماه
من دو سال پیش که اینجا و خیلی سایتای دیگه بصورت اغراق امیز از سامی بت ساخته بودن اومدم گفتم دوستان انقد تعریف الکی نکنین..این زیبایی شناسیو برند نکنین بچسبونین به این دکتر پس فردا ۴ نفر میفتن تو چاه هممون مسئولیم،کارای سامی واقعا در اون حدی نیست که ازش تعریف میشه، بعد یهو صد نفر حمله کردن به من که چرا این حرفو میزنی بچه هارو میترسونی،خیلیا باهاش وقت عمل گرفتن و انرژی منفی نده و سامی خیلیم اوکیه و استاده و زیبایی شناسیش حرف نداره و هرکی ازش بد میگه منشی بقیه دکتراس که حسودیش میشه و بازار کارش خوابیده و ازین حرفا...الانم دقیقا همون وضع داره تکرار میشه با این تفاوت که اون موقع من تنها بودم و کسی حرفمو گوش نکرد ولی الان همون بچه هایی که شاید اون موقع نمیخواستن بهشون استرس وارد بشه اومدن دارن میگن با سلامت و زیبایی خودتون بازی نکنین...حالا پول به جهنم... با جبهه گیری در مقابل این بچه ها که خودشون زخم خوردن ولی راضی نیستن کسی دیگه مثه اونا بشه فقط به خودمون ظلم میکنیم...پس نذاریم این بچه ها هم برن و پشت سرشونو نگاه نکنن و بگن بذار هر بلایی میخواد سرشون در بیاد... کاتلیا و ارزو و بقیه دوستان ناراضی عزیز مرسی که تجربه تلختون رو با بچه های نینی سایت در میون گذاشتین...خیلیا هم هستن که خاموشن و با شنیدن حرفای شما نمیگم کامل خط زدن ولی بفکر افتادن بیشتر تحقیق کنن...من اون موقع که همه جلوم جبهه گرفتن کلا خاموش شدم و خیلی کم اینجا کامنت گذاشتم ولی شما بمونین و نظراتتونو بگین...دیگه پذیرفتن یا نپذیرفتنش ازاده...ممنون ازتون
بالاخره عمل کردی?راضی ای? عکس بزار بینیه خوشگلتو ببینیم خانووووووم
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
چیکارکردی نیلوفر؟تو که هلاک شدی عزززززززززززززیززم دل رو بزن به دریا :))) دیدی شادی با من چه کرد!!! :) ^___^ منم یزدانفر ایشالااا
هنوز تصمیم قطعی نگرفتم من فعلا دارم ب یحیوی فکر میکنم
آها آره سوسی ببخشید حواسم نبود فک کردم عمل کردی امیدوارم فوق العاده شه بینیت عزیزم
چرا سوسییییییییی یحیوی بده?میشه برام توضیح بدی? ممنونم عزیزم
2810