2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
فرناز جان ممنونم دعا کنید .من الان دارم پا به پا پیج ترمیمی هم دنبال میکنم و انقدر از د .منافی تعریف میکنن ک آدم دلش ی جوری میلرزه . مخصوصا اینکه کن الان واقعا از امروز دلشوره عجیبی گرفتم از اتاق عمل ترسی ندارم چون ایندفعه از 6 سالگی ک حساب کنم 6مین باره ک میرم اتاق عمل . از اینکه دوباره اشتباه انتخاب کرده باشم میترسم .
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون گلم از نظر من برای شما ک اصلا مشکلی نداری بله انتخاب با شماست بازم اما من دوستم دماغش تیکه تیکه بود انگار استخون بینیش از نظر من و خودش و خونواده و اطرافیان ک خیلی تغییر کرد و خوب شد . مال شما در برابر اون اصلا کاری نداره اینو جدی میگم عمل خوبی داشته باشی عزیزم
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
فرناز جون اتفاقا یزدانفر بینی رو باز عمل میکنه ولی به پره ها دست نمیزنه به 3دلیل تنفس جای بخیه و عدم تقارن سوراخها در صورت برش.من پره هام نیاز به اصلاح داشت ولی دکتر دست نزد و یزدانفر به همین دلیل بینی هاش طبیعی به نظر میاد وگرنه بینی رو خوش تراش و شیک عمل میکنه و مثل دکترای طبیعی کار مثل کلانتر نیست که بینی بی حالت تحویلت بده.
پرپر جان اگه پره ها نیاز به اصلاح داشته باشه، به نظرت باز هم کاری که دکتر یزدانفر تحویل میده شیک و زیبا هستش؟ شما از بینی ات راضی هستی؟ امکانش هست عکست رو ببینم؟ من تا حالا ناراضی از دکتر یزدانفر ندیدم. و به خاطر اینکه به چسب اعتقادی نداره دلم میخواد با ایشون هم ویزیت بشم. تامپون هم نمیذاره، درسته؟ مشکلم فقط پره ها هست. اگه خیالم بابت پره ها راحت بشه دکتر یزدانفر یکی از گزینه های اصلیم خواهد بود.
آرزو! آرووووووم باش عزیزم. یک بار دیگه کامنتم رو با آرامش بخون. هیچ جای کامنتم شما یا هیچکس دیگه رو متهم به دروغگویی نکردم. فقط موضوعی که باعث تعجبم شده بود رو مطرح کردم. اگه بد نوشتم و نتونستم منظورم رو برسونم و باعث سوء تفاهم شد عذر میخوام. برات درخواست دوستی می فرستم.
دوستای گلم من چند تا پست راجع به دکتر شاهین صحرایی گذاشم ولی کسی نظری نداده بود....خواهش میکنم اگه کسی اطلاعاتی در مورد کارشون داره بگه ....دماغای گوشتی رو چطور در میاره ؟کارش چطوره ؟
از مرگ نمی ترسم .....فقط نگرانم که در شلوغی آن دنیا مادر و پدرم را پیدا نکنم .....
دوستان شهریار یحیوی چند درصد راضی داره خصوصا تو گوشتیا ؟ چون شنیدم سامی و شیروانی کارشون خیلی افت کرده ...
از مرگ نمی ترسم .....فقط نگرانم که در شلوغی آن دنیا مادر و پدرم را پیدا نکنم .....
2810