2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015522 بازدید | 66529 پست
misholak چقدر تغییر + داشتی . مبارکت باشه خانووووم .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

mishoolak امروز گچشو باز کرده. با دکتر گرمارودی عمل کرده

mishoolak انگار کبودی داری یکم آره؟؟؟
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
بچه ها خواهشا سوال منم جواب بدین 💖💖💖💖💖

ارتودنسی می خوام و جراحی چانه و عمل بینی اول ترتیب این 3 تا کار رو بگین

****بعد این رو بگین جراحی چانه انجام ندم..... فقط ارتودنسی و جراحی بینی ترتیب انجام دادن این ها به چه صورت

هست؟؟

مرسی
عطیه جان هرچند میدونم انقدر مثبت به نظر رسیدنش محدود به عکس برش خورده ست ولی ممنووووون :)
پریا جان مرسیییی
سمانه جان ممنون...نمیدونم دیگه دکتر اینجور گفت من هم قبول کردم ولی برای بخیه گفتن زوده باید بمونه
پاپیون جان مرسییییییییییییییییییییییییی :)
سویل جان مرسی از اطلاع رسانیت عزیزم.... بیشتر از یک کمی...! /با Fafa صحبت کردی امروز؟
سما اووووه.... چه امیدواری بزرگی دادی عزیزم مرسی :ی ...
... والا به غیر از این چدتا عکس که صرفاً یه برش از صورتمه کل ماجرا زیاد جالب نیست هنوز ... فقط چون قول داده بودم به چند نفر زود گذاشتم .... جالب اینه که اینجا همه مثبت میبینن تو خونه از بس بینیم بالا کشیده شده همه بهم میخندن بس که عتیقه شدم ! :ی
مرسییییی که انقدر سریع جواب دادین 💖💖💖💖

من چونم پروتز نمی خواد یه ذره کجه :))) می خوام صاف بشه،ارتودنسی هم دکتر گفت یک سال طول می کشه ،نمی شه ارتودنسی کنم و با ارتودنسی عمل بینی انجام بدم ؟

می خوام کارام سریع پیش برن من همش فکر می کردم اول باید ارتودنسی کنم فکر می کردم بعد از عمل اگه تا یک سال دهن زیاد باز بشه برای
بینی خوب نیست
چی کار کنم دوست جونا پس اول عمل بینی بعد ٦ ماه ارتودنسی یا اول ارتودنسی بعد عمل بینی ،؟؟ راستی چونه جریانش چیه قبل ارتودنسی یا بعدش ؟؟
از چه دکتری بپرسم یعنی تخصصش چی باشه به نظرتون بهتر می تونه نظر بده ؟؟؟
نیکناز معمولا عمل فک رو چند وقت بعد از اینکه ارتودونسی کردی و دندونات کامل درست شد و سیم ها رو دراوردی انجام بده
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
2810